Ipa ta pipka vec odavnoSale, dali ima opcija kad gledam xxx kanal da stisnem dugme i izađe riba van iz playera i skoći na mene... Ja bi stvarno volio da se to ugradi...
samo je tesko naci ali ako se potrudis trebao bi potrefiti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ipa ta pipka vec odavnoSale, dali ima opcija kad gledam xxx kanal da stisnem dugme i izađe riba van iz playera i skoći na mene... Ja bi stvarno volio da se to ugradi...
U tim godinama.....moglo bi samo srce da ti otkaze.Za tebe su crtani filmovi.......a i za mene u stvari.....Sale, dali ima opcija kad gledam xxx kanal da stisnem dugme i izađe riba van iz playera i skoći na mene... Ja bi stvarno volio da se to ugradi...
update v1.2.1.76Pozdrav ljudofi, recite mi ima li kakvog načina za napraviti listu favorite kanala?
Tražim u postavkama ali ne vidim da postoji takva opcija...
SFVIP-Player
https://gofile.io/d/qu6bKM
Jel moze samo link updatea v1.2.1.76.update v1.2.1.76
- favorite
desni klik na kanal i sve ce ti se samo kasti.Nadogradio, ali nemogu skuziti sta dalje, kako to iskoristiti - kako odrediti favorite, stata treba otvoriti, di sta stisnuti...
video sam zato sam i dodao u zagradu za ostale@bit s: kao sto vidis iz dva posta iznad, skuzio i tako i nadogradio...samo sto to neradis svaki dan pa sam se morao prisjetiti...
Sale svaka ti cast , rodjena opcija za obradjene i skracene m3u liste, izvuces si van Favorite...