SF Vip plejer

Učlanjen(a)
23.03.2020
Poruka
270
Bilo bi fino da se napravi sf player i za smart tv :cool:
Ma nije fora u sf p, da netko stalno vodi raćuna o bilo kojoj drugoj app i stalno je up, tako da stalno otvara sve zivo bilo bi svedno.. Brzo bi i sf p stao i nebi 6š posto toga okreta da se sale stalno nezajebava s njim

Član
Učlanjen(a)
16.08.2012
Poruka
128
čudan problem s najnovijom verzijom sf playera, naime liste koje imam na kompu kao m3u file, kada probam otvoriti neki kanal iz njih ne reagiraju na prvi dvoklik ili prebacivanje kanala, javlja unloaded, tek kad drugi put probam otvoriti kanal on ga i otvori...isto tako ako listu stavim npr na pastebin isto se ponaša...sa mac listama nema tih problema. Dosta starija verzija koju sam prije koristio(nisam radio update jedno godinu dana) nije tako zezala. Ima neko ideju što može biti problem? Komp i net dobri po performansama, Win10

Učlanjen(a)
13.03.2018
Poruka
497
Нема то везе, имао си среће до сада, па ти се није дешавало.

Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока

VIP IPTV
Učlanjen(a)
16.06.2010
Poruka
916
čudan problem s najnovijom verzijom sf playera, naime liste koje imam na kompu kao m3u file, kada probam otvoriti neki kanal iz njih ne reagiraju na prvi dvoklik ili prebacivanje kanala, javlja unloaded, tek kad drugi put probam otvoriti kanal on ga i otvori...isto tako ako listu stavim npr na pastebin isto se ponaša...sa mac listama nema tih problema. Dosta starija verzija koju sam prije koristio(nisam radio update jedno godinu dana) nije tako zezala. Ima neko ideju što može biti problem? Komp i net dobri po performansama, Win10
proveri da li je sada dobro sa novim update.

Natrag