SF Vip plejer

Instalirana verzija 1.2.1.5 Prilikom pokusaja da napravim nalog za m3u listu (dosad koristio nalog za mac) plejer se gasi. Lista je ispravna i uredno radi u VLC-u. Probao sam i promenu imena,ali opet isto.....plejer kao krene da ucitava listu i odmah se gasi. Kako resiti problem?

I kod mena nakon update v1.2.1.5 player cesto krasira kod promene kanala, Program koristim vise od sest meseci i nikada do sada nije krasirao. Sada vrlo cesto :(. Da li mogu da ga vratim na prethodnu verziju?

Možeš pokrenuti iz bilo koje verzije koju si skinuo.
K8eD5je.png

Bilo koju listu da pokrenem i izaberem kanal (koji provereno radi) dobijem ovaj screen

Clipboard Image.jpg

i kada izaberem bilo koji drugi kanal program krasira

:(

Griješite što apdejtujete a ne sačuvate prethodnu veziju koja vam radi. Popravi to sve sale ali nema potrebe da se čeka na njega. Na početnoj strani je uvijek zadnja verzija. Ja radije skinem nju i pokrenem je pa ako je problem samo zagasim i koristim onu koju sam i do tad. Znači iz svake verzije pokrećeš iste ubačene liste samo što su apdejti različiti.

Griješite što apdejtujete a ne sačuvate prethodnu veziju koja vam radi. Popravi to sve sale ali nema potrebe da se čeka na njega. Na početnoj strani je uvijek zadnja verzija. Ja radije skinem nju i pokrenem je pa ako je problem samo zagasim i koristim onu koju sam i do tad. Znači iz svake verzije pokrećeš iste ubačene liste samo što su apdejti različiti.

To sam i uradio i sada radi normalno. BTW da li mi mozes pomoci i reci gde program cuva liste koje ubacujemo?

Natrag