SF Vip plejer

Član
Učlanjen(a)
10.10.2009
Poruka
151
Hvala na brzom i ekspeditivnom odgovoru. Mozda, ako bi mogla opcija da se može povećati font na EPG, kao recimo za playlist.
Ja baš stalno koristim SFVIP na TV-u preko (starog) laptopa i malo pravi problem na vecem ekranu i vecoj rezoluciji, jer bude baš mnogo sitno. Žena ima dioptiju i ona to ne vidi uopšte. Nije neki veliki problem, ali eto, jedan predlog. Pozz za ekipu.
 
Učlanjen(a)
22.02.2011
Poruka
623
Svaka cast za ideju i to sto je salezli napravio. Kako uspijeva, nemam pojma. A i bolje da se ne zamaram. Kapu do poda, i jos 20cm nize.
 
Član
Učlanjen(a)
15.09.2009
Poruka
124
pa to june nece da te mune, kako kaze sojic........ moraces sam da se snadjes oko toga... :) :)
 
Član
Učlanjen(a)
10.10.2009
Poruka
151
Da ne bude da preterujem, možda bi mogao da se doda neki "taster" za proveru ispravnih naloga. Konkretno, imas recimo više ubačenih portala. Pa recimo na "Click", da povuče iz Accounts.iptv i da proveri koji je portal sa ubačenim mac.om puk'o, odnosno playlista - muerto.
Ne znam koliko je to zanimljivo i komplikovano uraditi... ali eto, još jedan predlog.
 
Učlanjen(a)
01.06.2010
Poruka
18
Pozdrav, zeleo bih da pohvalim SF-VIP player koji je pravi MASTERPIECE u svetu IPTV playera na windowsu. Sto se tice predloga, mislim bi bila dobra opcija da se ubaci da player zapamti zadnji kanal koji smo gledali i da se pri novom pokretanju playera automatski pusti taj isti kanal ili NAJBOLJE ostavi opcija korisniku da izabere da li ce se automatski pustiti isti kanal ili samo uci u tu listu kanala, na primer ex-yu kako ne bi ponovo trazili pored svih onih stranih. Zatim nije losa opcija da postoji PAUSE opcija pri snimanju kako se ne bi snimale reklame bez prekidanja videa. Korisna bi bila i mogucnost da se vidi FPS kanala u realnom vremenu, tj. da li dolazi do Dropped Frames pri gledanju. I da se unapredi postojeca opcija gde vidimo broj maksimalnih i aktivnih konekcija, izvinjavam se mozda je moj subjektivni osecaj, ali deluje mi da na momente ne radi bas najbolje..
Ovom prilikom bih izneo i problem koji licno imam, naime kada pustim kanal iz m3u liste koji je 50 fps dolazi do blagog gubitka frejmova i video blago laguje, stuca, dok taj isti kanal kada ga pustim preko PotPlayer-a on radi glatko i tecno. U PotPlayer-u nisam nista menjao, jedino mi je ranije trazio da instaliram LAVFilters-0.74.1 kako bi pokrenuo x265 filmove koje skidam, sve ostalo bitno je na defaultu. Ako imate predlog za resenje ovog malog problemcica bez nekog primetnog gubitka kvaliteta strima bio bih vam zahvalan, mada ponavljam, SF-VIP player je pravi MASTERPIECE i hvala vam na tome ste nam omogucili da besplatno koristimo ovako nesto.
 
Natrag
Top