- Učlanjen(a)
- 20.04.2010
- Poruka
- 34
Dobro jutro.Taj predlog za smart tv je super.Pozdravljam.
Imas ppPrvo da se zahvalim @boki71 , @salezli i ostalim učesnicima (@darkon, @Sota, @bind, ... itd) na izvanrednom SF VIP player-u a po rečima korisnika u ovoj temi. Od završetka utakmice Reala i Barselone, pročitao sam sve postove na svih 60 stranica ove teme i nemam sumnje da je ovaj player izvanredan. Kako mi je momentalno puna glava svih informacija oko pokretanja i rada ove aplikacije već u toku dana (a nakon odmora) instaliraću najnoviju dostupnu verziju 1.0.7 i izneti svoje utiske o istoj. Naravno, biće mi potrebna i neka test aktivna ip & MAC adresa da učitam listu kanala, nadam se da ću je dobiti od nekog člana koji je u mogućnosti da mi pošalje putem PP. Sve pohvale SF forumu na izuzetnom radu i "plodovima" tog rada u mnogim oblastima kojima se bavi ovaj forum. Iako sam više poznavalac i vezan za satelitsku tv, zadnje vreme moja interesovanja su okrenuta prema IPTV-u i svakodnevno posećujem ovaj forum i pratim teme iz ove oblasti i učim polako i strpljivo. Hvala još jednom i želim svima puno sreće u radu u ovom forumu.
Pozdrav,
shishmish