SF Vip plejer

Učlanjen(a)
20.04.2010
Poruka
34
Dobro jutro.Taj predlog za smart tv je super.Pozdravljam.

Prvo da se zahvalim @boki71 , @salezli i ostalim učesnicima (@darkon, @Sota, @bind, ... itd) na izvanrednom SF VIP player-u a po rečima korisnika u ovoj temi. Od završetka utakmice Reala i Barselone, pročitao sam sve postove na svih 60 stranica ove teme i nemam sumnje da je ovaj player izvanredan. Kako mi je momentalno puna glava svih informacija oko pokretanja i rada ove aplikacije već u toku dana (a nakon odmora) instaliraću najnoviju dostupnu verziju 1.0.7 i izneti svoje utiske o istoj. Naravno, biće mi potrebna i neka test aktivna ip & MAC adresa da učitam listu kanala, nadam se da ću je dobiti od nekog člana koji je u mogućnosti da mi pošalje putem PP. Sve pohvale SF forumu na izuzetnom radu i "plodovima" tog rada u mnogim oblastima kojima se bavi ovaj forum. Iako sam više poznavalac i vezan za satelitsku tv, zadnje vreme moja interesovanja su okrenuta prema IPTV-u i svakodnevno posećujem ovaj forum i pratim teme iz ove oblasti i učim polako i strpljivo. Hvala još jednom i želim svima puno sreće u radu u ovom forumu.
Pozdrav,
shishmish
Imas pp

Član
Učlanjen(a)
24.09.2011
Poruka
721
Gledam bokijeve slike i ovaj zadnji sto sam skinuo sa prve strane nisu isti ,e sad.... Ovo nista nema kod mene.
Dakle novo je sledece.......

-open file, open url clipboard i drag and drop podrska za sve media fajlove i m3u, context menu na playlist, cuvanje podesavanja za contrast, brightness, saturation i hue

Učlanjen(a)
16.05.2011
Poruka
280
na 1 kompu odlicno radi, a na drugom svaki put kad palim SF player se rusi , i moram da brisem ono json, pa proradi...ima li resenje ??

Učlanjen(a)
02.03.2020
Poruka
6
DEAR SIR I DOWNLOADED SFVIP PLAYER ON WINDOWS THESE VERSION 1.0.7.0 AND 1.0.6.0 AND 1.0.1.0 , ALL INSTALLED CORRECTLY, ON OPENING THE PLAYER I CAN ADD A USER IN ALL VERSIONS AFTER RELOADING THE USER IN VERSIONS 1.0.7.0 AND 1.0.6.0 THE PLAYER SUDDENLY STOPS IN VERSION 1.0.1.0 IT RELOADS SUCCESSFULLY BUT FAILS OPENING CHANNELS IT DOES NOT OPEN ANY CHANNEL!!! WHY ??? PLEASE I NEED A SOLUTION, THANK YOU. Поштовани господине, ПРЕУЗИМО СФВИП ИГРАЧ НА ПРОЗОРИМА ОВУ ВЕРЗИЈУ 1.0.7.0 И 1.0.6.0 И 1.0.1.0, СВЕ инсталиране исправно, ОТВАРАЊЕ ИГРАЧА МОЖЕМ ДОДАТИ КОРИСНИКА У СВИМ ВЕРЗИЈАМА НАКОН ПРЕУЗИМАЊА КОРИСНИКА У ВЕРЗИЈИ 1.0.7.0 И 1.0. 6.0 ПЛАИЕР СУДДЕНИ СТОПС ИН ВЕРСИОН 1.0.1.0 ИТ ПРЕУЗИМА УСПЕШНО АЛИ НЕПОТРЕБЕ ОТВОРАЈУЋЕ КАНАЛЕ, НЕ ОТВОРУО СВАКИ КАНАЛ !!! ЗАШТО ??? МОЛИМ ВАС ДА НАМ ЈЕ РЕШЕЊЕ, ХВАЛА ВАМ.

Natrag