SF Vip plejer

Učlanjen(a)
23.02.2020
Poruka
672
Pitanje za Sota, dali je slika koja je na ovaj nacin preko SFVIP player dignuta na TV-u (veci ekran) bleđa (izgleda malo isprano) u odnosu kad se gleda na ekranu PC-a ili laptopa (manji ekran).

Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Pitanje za Sota, dali je slika koja je na ovaj nacin preko SFVIP player dignuta na TV-u (veci ekran) bleđa (izgleda malo isprano) u odnosu kad se gleda na ekranu PC-a ili laptopa (manji ekran).
Slika je ok... mozda tako izgleda ali nije...
Pozdrav

Učlanjen(a)
23.02.2020
Poruka
672
Ako je PC (Win7) na TV spojen HDMI kabelom onda ovako:

Kod mene na Samsung TV-u ja to radim ovako, na daljinskom od TV-a stisnem na dugme "Source" a zatim na meniu izaberem "HDMI/DVI ulaz" i jednostavno SFVIP player sa ekrana PC-a (Win7) misem prenesem na ekran TV-a i pokrenem na tako premjestenom SFVIP playeru - play, u tom slucaju zvuk slusam na zvucnicima od PC-a.
Kod mene je slika nesto bleđa.

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Ako je PC (Win7) na TV spojen HDMI kabelom onda ovako:

Kod mene na Samsung TV-u ja to radim ovako, na daljinskom od TV-a stisnem na dugme "Source" a zatim na meniu izaberem "HDMI/DVI ulaz" i jednostavno SFVIP player sa ekrana PC-a (Win7) misem prenesem na ekran TV-a i pokrenem na tako premjestenom SFVIP playeru - play, u tom slucaju zvuk slusam na zvucnicima od PC-a.
Kod mene je slika nesto bleđa.
Spajao sam i sa HDMI ali ovo je brze i jednostavnije ... Win 10 ...

Sto je jos dobro... jednom se povezao sa Tv i recimo ako zelim bilo koju listu da gledam predhodno skinuo i pustio preko Vlc samo desni klik misa i automatski stoji opcija preko kojeg Smart.tv-a zelim da ju gledam jer imam ih 2......

Pustim preko Vlc i gledam na Tv....

z1.png

Screenshot_20200310-151740_Gallery.jpg

Screenshot_20200310-151751_Gallery.jpg
Pozdrav

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
13.03.2018
Poruka
498
Овај 1.0.9 код мене багује, не учитава листу, не помаже брисање јсон фајла. Вратио сам на 1.0.8 и ради као и раније.

Natrag