Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da, kod mene je MAC u pitanju. Eh, sad bih trebao prelistati sve pa vidjeti koji ide bez VPN... I to ću, samo kad bude više vremena.Da se ukratko nadovezem... recimo bitka kod mene radi bez Vpn ... svasta nesta citam ovom ne radi ovo onom ne radi ono itd... moj zakljucak nemaju validne mac.....
Pozdrav
ja bih dodao obrišite i account, jer ime liste može biti account, pa tako strpajte kao boki na 1. straniciAko vam pobrljavi nesto samo udjite u
kod mene je putanja
C:\Users\XXX\AppData\Roaming\SFVIP-Player
Kod vas zamenite ovo XXX nesto je drugo u nazivu
i
obrisete
Config.json
Morao sam da iz te putanje na desk da izvučem kraticu i briše config, jer na sledećem paljenju neće da mrdne, jbg, al čita mac ko i turčin, ovo će možda ostati, a sa onim se nikad ne zna, kako mu se namesti patka. u svakom slučaju, Hvala momci i Sale, VELIKOAko vam pobrljavi nesto samo udjite u
kod mene je putanja
C:\Users\XXX\AppData\Roaming\SFVIP-Player
Kod vas zamenite ovo XXX nesto je drugo u nazivu
i
obrisete
Config.json
Tamo neki (ne svi) mrze samo kad se pojave dva slova SF, onda po difolt to ne valja. Svi clanovi serbianforuma opet po difoltu su budale, cak sam i ovo procitao.Vidim neki ljudi imaju ružnu naviku. Skinu ovde a onda kenjaju po drugim forumima - ne treba mu, ne valja ovo-ono, bolji onaj drugi, što se pojavio sad i sl.
Ako imate neke komentare ovo je mjesto gdje se piše.