SF Vip plejer

Učlanjen(a)
27.09.2012
Poruka
60
zasto mi na serveru mysolutionsbn izbaci gresku unrecognized file format (imam aktivan MAC, otvori listu ali...), a u http debuggeru ne vidim kao npr. HTTP/1.1 401 Unauthorized kao kod servera koji imaju dodatnu zastitu a koji isto otvori listu ali ne i kanale

Učlanjen(a)
09.12.2024
Poruka
1
Здраво пријатељи, У тренутној верзији апликације (v.2.7.91 к64) постоји само категорија преноса уживо у одељку категорија и не приказује ТВ серије и филмове, али у старој верзији (v1.2.5.7 к64) све ради нормално.

Prilozi

• eski.png
    eski.png
    22,8 KB · Pregleda: 55
  • yeni.png
    yeni.png
    16,2 KB · Pregleda: 55
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
24.08.2022
Poruka
54
Ažurirano na 1.2.7.91, prethodna baza podataka nije pronađena. Kako ga pretvoriti da radi sa ovom najnovijom verzijom?

Učlanjen(a)
21.02.2025
Poruka
1
Great player, the only thing missing is the ability to split the screen into four screens, with each screen displaying a channel based on the available data.

Učlanjen(a)
17.11.2020
Poruka
41
Učlanjen(a)
03.01.2023
Poruka
40
Здраво свима,

Имао бих питање Тхецникуе, молим вас, одређени портал / УРЛ савршено функционира на СФВИП-у. Али не и на мириму на Андроиду бих волео да знам корисник агента да СФВИП користи да га користи да је користи да га користи.

Јасно да бих желео да симулирам СФВИП на мириму ако је могуће.

Хвала

Učlanjen(a)
16.02.2011
Poruka
2
Zdravo, pitao bih i ja u vezi tv.nova-iptv.com link adrese.
Je li se moze gledati samo na Ultimate IPTV Playlist Loader ili ima jos neki andriod player.
Probao sam sa TiviMate, OTT Navigator ali nece.

Btw, gdje se moze download Ultimate IPTV Playlist Loader PRO?

Hvala unaprijed

Natrag