Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Možete isprobati Sfvip AllKako da se vrši pretraga svih filmova, serija? U sekciji Live vidim da ima opcija All i onda je lako naći bilo koji kanal, a za filmove i serije je već teže.
ides u opcije..bekap ili vrati i nadjes database.json i vratice automatski... on ti se nalazi u instaliranom(root) folderu plejeraOtvorio danas SFPlayer i više nemam niti jedne izlistane liste a sinoć sve uredno radilo. I što sad, kako to vratiti?
Zato što su antivirusni programi super lenji i samo proveravaju izvršni potpis u svojoj bazi podataka. Dakle, ako koristite isti lanac alata kao neki prodavac zlonamernog softvera, na kraju ćete dobiti mnogo lažnih pozitivnih rezultata.Zašto me posljednjim update-om playera antivirus obavještava o trojancu i ruši player?
Ma razumijem ja to ali mislim da nije dobro za dosadašnju dobru reputaciju koju player imaZato što su antivirusni programi super lenji i samo proveravaju izvršni potpis u svojoj bazi podataka. Dakle, ako koristite isti lanac alata kao neki prodavac zlonamernog softvera, na kraju ćete dobiti mnogo lažnih pozitivnih rezultata.
U svakom slučaju, dodajte isključenje za Sfvip Plaier svom antivirusnom programu kako ne bi pokušao da ga izbriše (i da ga sruši).