- Učlanjen(a)
- 02.03.2021
- Poruka
- 8
Probaj sa MKVToolNix – Matroska tools for Linux/Unix and WindowsNisam toliko stručan
Nešto sam googlao ali sve ima nekakve limite ili nekakv logo u programima što sam pročitao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Probaj sa MKVToolNix – Matroska tools for Linux/Unix and WindowsNisam toliko stručan
Nešto sam googlao ali sve ima nekakve limite ili nekakv logo u programima što sam pročitao
па где је верзија 1.2.3.9?update v1.2.3.9 - fixed full screen
SF VIP PLEJER BY SALEZLIпа где је верзија 1.2.3.9?
in mpv.conf add new line@salezli I'm confirming that fullscreen on 1.2.3.9 now works fine. Thank you. And I have one more question. I've noticed some channels got pretty low volume level. That's of course not program bug, but it is like that in source. But I've been wondering if you could implement some normalize audio function like for example in MPC-HC here as on the screenshot.
Pogledajte prilog 152284
Great works as I needed. Thanks again.in mpv.conf add new line
af=lavfi=[loudnorm]
or
af=format=channels=stereo,loudnorm
U settings ukljuci digitalni sat. Otvori plejlistuUnapred se izvinjavam na PONOVO postavljenom pitanju, ali me interesuje da li na listama koje imaju EPG (i podrzavaju catch up) mogu izabrati program od pre par sati, ili pre par dana i pustiti ga u plejeru. Dobio sam odgovor ovde da moze i savet da pretrazim ovaj thread kako bih nasao odgovor. Nazalost search na ovom forumu ne podrzava trazenje sa "EPG" - suvise krtatko.
Probao sam sve zive kombinacije klikova i tastature ali sam verovatno mnogo glup posto mi to nikako ne uspeva.
Puno hvala!!!U settings ukljuci digitalni sat. Otvori plejlistu
Pogledajte prilog 152399
Pogledajte prilog 152400
Biraj sto ti drago .
Chuck Norris sve resava
Koliko vidim, ta funkcija se pojavljuje samo kod mac listi, dok liste na u/p nemaju tu funkciju.Puno hvala!!!
Nazalost, moje liste koje u TiviMate i ostalim programima koje koristim imaju catch-up u SF Playeru ne mogu. Odnosno ikona koju si strelicom oznacio (pored Caka Norisa ) se ne pojavljuje - nema je!