SF Vip plejer

VIP IPTV
Učlanjen(a)
16.06.2010
Poruka
916
ovaj predlog sa kreiranjem vise favorit listi na istom nalogu deluje da nije los .....(F1,F2,F3...)

sa up/down + enter prelazis sa kanala na kanal a ja sam razumeo da zeli zamenu mesta kanala u favorit i svrstava ih po zeljenom rasporedu.......mada se to moze uciniti na nacin sto ih saljes u favorit sa svojim zeljenim rasporedom jedan po jedan precicom ctrl + f
v1.2.1.91 drag and drop favorites

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
08.02.2022
Poruka
1
zdravo, koristite google translate za prevođenje. Imam pitanje zašto su titlovi u novoj verziji plejera preveliki?
takođe za funkciju ctrl + - da li radi za vas?

Učlanjen(a)
23.02.2020
Poruka
672
v1.2.1.92 fixed animation for drag and drop and auto scroll.
Mala primjedba, u prijasnjim verzijama kad si izasao iz liste player je ostao tu na tom mjestu gdje se lista i nalazila, u ovoj novoj verziji v1.2.1.92 kad izadjes iz liste autamatski skoci na vrh playera gdje je prva lista, to me smeta...volio bi da ostane tamo gdje izadjem iz liste na tom mjestu...

Učlanjen(a)
23.02.2020
Poruka
672
Mala primjedba, u prijasnjim verzijama kad si izasao iz liste player je ostao tu na tom mjestu gdje se lista i nalazila, u ovoj novoj verziji v1.2.1.92 kad izadjes iz liste autamatski skoci na vrh playera gdje je prva lista, to me smeta...volio bi da ostane tamo gdje izadjem iz liste na tom mjestu...
Jos jednom molba salezliju, dali se moze staviti da verzija v1.2.1.92 i novija v1.2.1.94 kad izlazis iz liste preko gumba "Back to List Users" ostane na tom mjestu u SFVIP playeru (kao sto je bilo u dosadasnjim verzijama v1.2.1.91 i prijasnjim) , a ne da odmah skoci na vrh playera gdje je prva lista...

Član
Učlanjen(a)
13.11.2012
Poruka
267
Jos jednom molba salezliju, dali se moze staviti da verzija v1.2.1.92 i novija v1.2.1.94 kad izlazis iz liste preko gumba "Back to List Users" ostane na tom mjestu u SFVIP playeru (kao sto je bilo u dosadasnjim verzijama v1.2.1.91 i prijasnjim) , a ne da odmah skoci na vrh playera gdje je prva lista...
a jel ti palo na pamet da je to samo kod tebe tako?kod mene nakon izlaska sve liste su tamo na mjestima gdje su i bile.kako si sortirao liste?

VIP IPTV
Učlanjen(a)
16.06.2010
Poruka
916
a jel ti palo na pamet da je to samo kod tebe tako?kod mene nakon izlaska sve liste su tamo na mjestima gdje su i bile.kako si sortirao liste?
i kod mene je sve ok.
napravi novi update pa proveri da li je u redu.

Učlanjen(a)
23.02.2020
Poruka
672
Ne razumijem zasto bi to radilo samo meni, izbrisao i ponovo stavio verziju v1.2.1.92 i ponovo ista stvar kad izlazim iz liste preko gumba "Back to List Users" automatski ode na vrh User lista na prvu listu..
Stavim verziju v1.2.1.91 kod nje ostaje na polozaju tamo gdje sam izasao iz doticne liste...

Natrag