Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
moraćeš skinuti "aio-runtimes" i instalirati onda će sve da radiZdravo ljudi!!Jedno pitanje dali sfvip player moze da radi na os win 7 imam par prijatelja koji su i dalje na win 7 iz samo njima poznati razloga ali bi svakako zeljeli koristiti ovaj player ali neuspjevaju da ga pokrenu e sad ni ja se nerazumjem u te stvari pa zato pitam u njihovo ime kod jednog sam ja licno pokusao da instaliram ali mu je trazilo net frame work da instalira instalirali smo medjutim opet nije htelo, pa ako ima voljan tko da odgovori bio bi mu zahvalan.
v1.2.1.78Ako budes imao vremena da pogledas da ubacis opciju za zvuk (podesavanje rucno) hvala za ovo drugo.
Radi bez problema,već neko vreme koristim .Imam i ja edno pitanje, jel radi SF Vip player i na novom Windows 11 ?
Hvala i Pozdrav
Na kojim aplikacijama radi baklja ...Pozdrav Sale, ako ima mogucnosti ubaci nam baklju da otvara posto vidim da neke android aplikacije otvaraju.