Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sada probao.......radi yamaha,verovatno nisi lepo upisao user i pas......Zahvaljujem, ali, k'o sto rekoh, ne baratam sa terminologijom u ovom PDF-u.
Meni trebaju podaci za log-iranje... Da se razumijemo, imam ja SF_XC i prezadovoljan sam sa njim, ali cu uskoro i ostati bez njega, sad vec rade samo neke stvari jer ona "yamaha" ocito ne pali. Ovaj SF VIP Player mi je nekako bio blizi, al' hajd, nadoci cu i ja na to kako gledati kroz te za mene nove vidike
Hvala jos jednom na trudu za sve nas
P.S. Jos malo, par postova i moci cu zamoliti za neku listu, ne...
samog sebe bih sad samar'o ocito ne prepoznadoh razliku izmedju velikog "I" i malog "l"sada probao.......radi yamaha,verovatno nisi lepo upisao user i pas.
Nece kod mene verovatno blokiran mac pa ako imas koji visak posalji da probam.verovatno je do tebe........radi bitka.......dodaj na kraju url adrese posle porta /client/
Pogledajte prilog 140985
verovatno si dobio IP ban od bitke, pose par pokusaja dobije se ban. probaj sa proxy ili neki VPN.Nece kod mene verovatno blokiran mac pa ako imas koji visak posalji da probam.
Pala bananica, a ti si to sve tako lepo udesio da player to lepo ispise na ekranu i ja ne moram da lupam glavu sta mu je sad. Svaka cast majstore.verovatno si dobio IP ban od bitke, pose par pokusaja dobije se ban. probaj sa proxy ili neki VPN.