Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Neće se gasiti ako u postavkama odabereš server broj 4.molio bih ako netko mi moze poslati verziju 1..2.1.37 sfvip player zato sta verzija 42 i 43 gase se sami kada kliknes na kanal
Na to sam i mislio u mom postu iznad, kliknes na kanal a pleyer se gasi..., na verziji 40 to se ne desava.molio bih ako netko mi moze poslati verziju 1..2.1.37 sfvip player zato sta verzija 42 i 43 gase se sami kada kliknes na kanal
treba da je sada dobro, update v1.2.1.48 KLIKNI OVDENa to sam i mislio u mom postu iznad, kliknes na kanal a pleyer se gasi..., na verziji 40 to se ne desava.
Nadogradio, i za kratko se poveselio, a onda i dalje se povremeno player gasi kad kliknes na kanal TV programa.treba da je sada dobro, update v1.2.1.45 KLIKNI OVDE
Desi se i kod mene ponekad kad prebacujem kanale ali nikad ne puca kad se nesto gleda, to mi je bitnoNadogradio, i za kratko se poveselio, a onda i dalje se povremeno player gasi kad kliknes na kanal TV programa.
Potvrdjujem, ali je opet bolji od prethodne verzije jer se ne rusi prilikom promene kanalaNešto muči player kod prelaska sa jednog na drugi account player se sruši. Kad otvoriš player uđeš u prvi radi normalno do promjene