Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sve je ispravno kako treba biti, nesto drugo ti rusi plejer. Moguce da si nesto dirao u Accounts.iptv unutar fajla, jedna zapeta manje ili vise i plejer se rusi.
Ništa nisam dirao, samo sam napravio update na novu verziju, pokrenuo i to je to.Sve je ispravno kako treba biti, nesto drugo ti rusi plejer. Moguce da si nesto dirao u Accounts.iptv unutar fajla, jedna zapeta manje ili vise i plejer se rusi.
Kaspersky brisi exe file na 1.2.1.22 verzijaNa prvoj strani ove teme imas za skinuti verziju 1.2.1.20
x64
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Ako na njoj pokrenes nadogradnju (Updater) biti ce ti verzija 1.2.1.22
Koristam Kaspersky total security i go brisi fajlo. Znaci ostanuvam zasega na 1.2.1.20 to e to taman si raboti ovaa verzija.Kod mene ESET NOD i Malwarebytes Pro nista ne javlja, normalno skinem i pokrenem taj SFVIP player
ja vam preporucujem poslednu verziju a to za antiviruse je lazna uzbuna, ja ne koristim nikakav antivirus vec godinama i sve radi savrseno.Sepak ako ima nekoj verzija 1.2.1.21 da mi prati link. Fala i pozz
Sent from my POCO X3 NFC using Tapatalk