Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I meni na Windows 7 se to uvek pojaviMalo malo pa se pojavi poruka i player se rusi, slika je od prije ali je ista poruka kad se rusi verzija playera 1.2.0.15
Pogledajte prilog 124685
To ti antivirus program pravi problem,otvori antivirus i odblokiraj ovaj program SFVIP-Player.Imao sam isti problem koji sam ovako resio.Meni posle apdejta plejer nece da radi.Pise da je zarazen trojan virusom i moj microsoft ne dozvoljava da ga pokrenem.Moze li pomoc?
Resio sam trenutni problem tako sto sam ceo fajl obrisao pa ponovo skinuo plejer i inst.Ali ne smem da idem na apdejt jer tada dolazi do blokade.
Sa verzijom 1.2.0.0 i 1.2.0.15(Uvek imam 2 razlicite verzije playera) sam uspevao da promenim lokaciju acounta za svaki posebno,ali sad kad sam apdejtovao na verziju 1.2.0.20 a ona druga mi je 1.2.0.15 kad promenim lokaciju acounta za jedan player,automatski mi se i na drugom pojavi ta ista lokacija.Kako da razdvojim ovo?Pogledajte prilog 124721Pogledajte prilog 124722
Ma to znam,ali ali hteo sam na dva playera da bude razlicito,ali izgleda da ne moze.Moglo je samo sa jednom starijom verzijom koja nema mogucnost promene,a na ovoj novoj da menjas.Sad kad su obe sa mogucnosti menjanja lokacije,automatski se prebacuju na istu lokaciju.Pa najbolje bi bilo kad bi moglo da se izabere fajl accounts.iptv..... al izgleda da ne može .....napravis više accounts.iptv i onda ih samo biraš..
But why do you have me delete my messages? I don't seem to have offended anyone or disrespected the forum mah ...