SF Vip plejer

Učlanjen(a)
07.10.2019
Poruka
65
Radi mi skoro sve na najnovijoj verziji osim:

Kod:
http://nbr1.co:8000

Ali imam drugi problem... Desava mi se kada hocu da stavim fullscreen ne reaguje kako treba... odnosno ne sklanja mi se gore ono gde pise kanal i dole gde je onaj plavi indikator... To mi i dalje stoji iako sam usao u fullscreen... Nekada mi se desi da mi se to skloni ali uglavnom stoji. Sta moze biti problem ako neko zna? Sve mi normalno podeseno...

Učlanjen(a)
24.10.2019
Poruka
150
Pozdrav svima
Posle najnovijeg Updejta neradi mi program nikako. Probao sam instaritai i starije verzije ali nece ni to.
Radi se o Windows 10. Jel ima neko resenje.
Hvala unapred

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
rade svi na novoj verziji, samo uradite update i upišite "0" u SN u Settings, kako je to prijatelj @zilex napisao. radi i kobila i bitka i ottshow, (ove ostale ni nemam). ja koristim v1.1.0.7 x64bit na win10. pokušajte staviti druge mac-ove. pozdrav
to upisivanje 0 ne pije vodu i nema to veze sa tim ...bitka,kamiondzije....rade jer posto su oni promenili ajax loader salezli je odmah odreagovao adekvatno na tu njihovu promenu......dakle upisao 0 ili ne oni rade.....

Poslednja izmena:
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Od kako je uradjen upadate na zadnju verziju 1.1.0.7 nemam vise logo ikonice pre naziva kanala a imam kad pokrenem kanal gore levo

Pogledajte prilog 123203
povecaj razmak u setingu.......
ducMzK8.gif

Ashampoo_Snap_2020.04.09_14h20m10s_002_.png

Ashampoo_Snap_2020.04.09_14h14m53s_001_.png

VIP IPTV
Učlanjen(a)
16.06.2010
Poruka
916
Svaka cast vuce listu samo tako ,nije mi htelo na bitki i na besnoj pokrenuti kanale samo sam otiso u settings i za sn stavio 0 i pokrenuo kanale bez problema .....iako to izgleda nije bilo do toga svejedno sta stavim za SN player automatski stavi svoj SN...
ispravio sam to za SN, sada ako stavite 0 SN se onemogucava (iskljucuje), ide bez njega.

V

vatrogasec2020

Sad kod mene ne rade kamiondzije. @salezli ako bi se mogle postavke vratiti na stari način gdje su svi provideri radili. Kad ja ukucam 0 na SN ne funkcionira, a updatovan je player.

Član
Učlanjen(a)
15.09.2009
Poruka
124
kod mene vecina servera ne radi.. sa najnovijim apdejtom... na staroj verziji rade ...

V

vatrogasec2020

u poslednjoj verziji 1.1.0.7 rade......pogledaj mac da li ti je ok......
MAC mi je isti i sve je uredno upisano, ali kliknem na njih i piše i ''invalid login credentials''. Ako bi se to moglo nekako popraviti da sve normalno radi kao i na prijašnjim verzijama playera. I da se makne STB jer je možda do njega problem jer ja koristim stb emu i on mi isto to radi na listama neke rade ,a neke ne kao što je ovdje slučaj.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
16.06.2010
Poruka
916
MAC mi je isti i sve je uredno upisano, ali kliknem na njih i piše i ''invalid login credentials''. Ako bi se to moglo nekako popraviti da sve normalno radi kao i na prijašnjim verzijama playera. I da se makne STB jer je možda do njega problem jer ja koristim stb emu i on mi isto to radi na listama neke rade ,a neke ne kao što je ovdje slučaj.
pa promeni STB, stavi na MAG250
kod mene svi portali rade kao i ranije

Natrag