- Učlanjen(a)
- 03.03.2010
- Poruka
- 2.171
Možda je to ostavila BokijuZlato, probaj ubaciti onaj mac koji je gorepomenuti boki stavio u slikovitom objasnjenju, mozda se nesto promjeni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Možda je to ostavila BokijuZlato, probaj ubaciti onaj mac koji je gorepomenuti boki stavio u slikovitom objasnjenju, mozda se nesto promjeni.
Bas sam taj i upisala.Zlato, probaj ubaciti onaj mac koji je gorepomenuti boki stavio u slikovitom objasnjenju, mozda se nesto promjeni.
e jbg, znači da menjam tvDobro bi bilo al nece uskoro,jedino android tv
Bas sam taj i upisala.
Probao sam ja malo pre na Nox emulatoru, instalirao, ucitava sve ok. Stavi MAC adresu koji je Boki ostavio u prilogu prvog posta, tu imas fajl mac.txt i u njemu se nalazi MAC adresa koju treba da upises.Bas sam taj i upisala.
Muski nemojte misliti da i mi zene ne umemo nista sa tehnikom
Pocetnik jesam ali sam zahvaljujuci ovom forumu i dobrim ljudima koji su mi pomogli savetima naucila dosta,
i jos ucim...tako da se paze misevi koji iz rupe izlaze i ogovaraju malu macu
kljuji29 to se ne odnosi na tebe nego na post ispod tvog
Nadam se da necu dobiti opomenu,malo sale dobro dodje
I to sve ispratila,ali nema veze dok je ovde dobrih ljudi imacemo uvek nesto gledati.A ovaj deo ispod ?
SF STB Emulator
SF_emu (pocetno podesavanje) Jos jedna preradjena aplikacija za android nasih iptv kolega iz VIP dela.... Posto skinete aplikaciju i instalirate,startujte je na ikoni SF_emu Otvorice se pocetni prozor aplikacije i kliknite misem na Configure Application...(1) U novom prozoru klikom misa...serbianforum.org
Pa jesi li uspela da pokrenes emulator?I to sve ispratila,ali nema veze dok je ovde dobrih ljudi imacemo uvek nesto gledati.
Pomogao mi drug clan "tajni agent Izzy''
Po ovoj slici gore, stavila si losu mac adresu.Nazalost nece,ali nema veze.
pomogao mi je @xeonn tako da sad mogu gledati kanale.
Pogledajte prilog 136324Pogledajte prilog 136325Pogledajte prilog 136326