Član
- Učlanjen(a)
- 13.04.2011
- Poruka
- 695
a gde je....Pa zar to nema već?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
a gde je....Pa zar to nema već?
odgovorio je @markokra, radio stanica koja ne poseduje ili je iskljucen radio data system (RDS), ne moze da pruza tu informaciju.Meni ovo ne radi ..samo izlazi naziv stanice a ne naziv trenutnog izvođača....ako nekome radi molio bih da mi pokaže....
OK razumeo sam ......na oficijelnoj stranici naxy radija a posebno na ono što ja slušam naksi haus radija izlaze trenutni izvođač ali u popup-u ....pa ne mogu da vidim Inspect element da vidim odakle povlači ...ma uglavnom nebitno ...a irekao sam da bi bilo lepo ako može...ako ne može ništa Hvala i na ovome ....odgovorio je @markokra, radio stanica koja ne poseduje ili je iskljucen radio data system (RDS), ne moze da pruza tu informaciju.
Prebaci na neki od kanala Radio Kneginca, imam ih 5, tamo sve uredno radi. Možeš ih pronači u sf radio aplikacijiMeni ovo ne radi ..samo izlazi naziv stanice a ne naziv trenutnog izvođača....ako nekome radi molio bih da mi pokaže....
Na tim stanicama radi....Prebaci na neki od kanala Radio Kneginca, imam ih 5, tamo sve uredno radi. Možeš ih pronači u sf radio aplikaciji
Nadam se da si pronašao neki kanal koji ti se sviđa, svih 5 kanala je mojih, stream ide 24 sata na dan. Slušajte Radio Kneginec, za svakog po nešto na jednom od 5 kanala.Na tim stanicama radi....
odavde im ide raspored 1,2,3,4....OK razumeo sam ......na oficijelnoj stranici naxy radija a posebno na ono što ja slušam naksi haus radija izlaze trenutni izvođač ali u popup-u ....pa ne mogu da vidim Inspect element da vidim odakle povlači ...ma uglavnom nebitno ...a irekao sam da bi bilo lepo ako može...ako ne može ništa Hvala i na ovome ....
Pogledajte prilog 151780
https://www.naxi.rs/stations/noa-digital.json