Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Joj mene...baš sam se iznaradio danas...uređivao sam safehouse posle svečanog doručka,mackao neki akril po vratima i prozorima,prvi put se upoznao sa vodenom farbom koja ne smrdi...nisam jeo ništa od jutros. Sve vas je pozdravio Kum,kumić je ,alal mu vera 4 kila. K'o omanja lubenica. Torta i pečenje su vam u podrumu pod maramom,idite da se ne ohladi,a ja odoh da spavam da se ne bih onesvestio.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Joj mene...baš sam se iznaradio danas...uređivao sam safehouse posle svečanog doručka,mackao neki akril po vratima i prozorima,prvi put se upoznao sa vodenom farbom koja ne smrdi...nisam jeo ništa od jutros. Sve vas je pozdravio Kum,kumić je ,alal mu vera 4 kila. K'o omanja lubenica. Torta i pečenje su vam u podrumu pod maramom,idite da se ne ohladi,a ja odoh da spavam da se ne bih onesvestio.

Kapisko boss. Ja mora se omrsim malo .... Ima da riknem ako ne stavim u usta nešto ....
Neka je živ i zdrav mališa i da ga Bog poživi ....

Član
Učlanjen(a)
19.04.2010
Poruka
1.381
droga.jpg

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Pa nemoj tako očigledno da svi vide. Proturi ispod stola te paketiće...za nezbrinutu decu....iz Švedske...

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Današnji plen ....

Zgranuo sam se kada sam video u koj sve oblik dotični pretvaraju zlato .... Ipak, naši momci su još jednom dokazali da su sposobni obavljati svoj posao. Podnosim kompletan izveštaj u slikovitom izdanju današnjeg plena:

39197167_gold.jpg

the-gold-mercedes8.jpg

gb.jpg

24-kt-gold-macbook.jpg

nokia-8800-sirocco-gold.jpg

nike-blazer-high-premium-gold-black.jpg

PentaxLX_gold_Ve.jpg

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Stigla nam je narudžbina .....

Group_Ithaca_M37_Shot_Guns_2._JPG.JPG

afghan_guns.jpg

airsoft-gun-2.jpg

guns1.jpg

wicked-bb-gun.jpg

guns.jpg

munition1.JPG

nyt-munition.png

FLAK-Panzer_Gepard_35mm_Übungs-Munition_1987_Todendorf.jpg

A i za kola sam sredio .... Vozni park je stigao malo nakon .....

car_mafia1.jpg

1.jpg

1081050461_scion_xb.jpg

211466_f520.jpg

Martins%20XJR.JPG

triple-axle-hummer-limo.jpg

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Bleki pozdravlja te Boss i zbog tvog zalaganja i sinoćne akcije odlučio da ti da desnu stolicu do njega. Sad si Capo di capi.
Aj pozdrav,malo sam se prejeo pa idem da kunjam :D

Natrag