SF IPTV Plejer

Član
Učlanjen(a)
15.03.2010
Poruka
8
jesam hvala sad radi savrseno:buba_lcd:

tesko.....potrebno je da se odradi android verzija......

plejer je otvorenog koda i moze se eksperimentisati i dodavati po njemu....ima kanal surfing a za klasicnu pretragu pogledacu...

verovatno da su pocrkale jer se nakacilo mnogo njih .......

o tome kako podesiti da sve bude ok pricali smo u ovoj temi vec......

Ko zeli svoja loga da ubaci neka otvori folder po imenu Icons i doda u plejer.....u njemu neka spakuje loga u .bmp formatu i neka da imena loga isto kao i tv kanala i imace loga u plejeru......namerno nisam ubacio jer imam 3000 loga i zauzelo bi mnogo prostora.......a ko hoce da iskonvertuje .png u .bmp loga moze to uraditi za par sekundi sa stotinama loga odjednom programom ImageBadger...

hvala kralju aj dodaj koju slovensku listu makar je i ovo supeeeeeer:tease::tease:
V0kmgdg.png

hvala kralju sredio sam radi savrseno ajd pokusaj stavit koju slovensku listu mada je i ovo super sto radis svaka ti dala a i meni isto

Poslednja izmena od urednika:
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
neko je ranije pitao vezano za audio.....zaboravio da odgovorim.....ja u listama nisam stavljao zeljeni audio vec ide defaultni ali ako neko ubacuje svoju listu moze postaviti lako audio..

naprimer.....audio u vlc....

WfUbHQO.png

ako stavite u listi......

#EXTINF:-1 tvg-name="Discovery" tvg-logo="Discovery" audio-track=1 group-title="Dokumentarni",Discovery

gde audio birate po zelji.....1,2,3.....

dobicete i zeljeni audio kada uvezete listu u plejer.....

oj9eNJy.png

plejer ima inace sledece podrske.......

tvg-name / tvg-id
tvg-shift
tvg-logo
deinterlace
aspect-ratio
crop
audio-track
mono
group-title

problem preostaje jos samo kako resiti kanale sa vise subtitlova i izabrati zeljeni.....u prevodu sub-track

kod vlc se to resava lako.....

#EXTINF:-1,Ime kanala
#EXTVLCOPT:sub-track=0 ili 1,2,3.itd....
strim.........

ali posto ovaj plejer ne podrzava #EXTVLCOPT tu nastaje problem.....

UwspRzX.png

neznam ni sam jos sta nije objasnjeno a vezano za ovaj plejer.......

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
IP-TV REMOTE

Ovo radi super.....

Evo jos malo da se poigrate sa plejerom.......Ako zelite da komandujete njime sa vaseg mobilnog android telefona.....

U racunaru skinite i instalirajte......

Kod:
http://iptvremote.ru/download/IpTvRemoteServerSetup.msi

a zatim i startujte aplikaciju.......

U gugle prodavnici na vasem android telefonu nadjite IPTV Player Remote i instalirajte.....Startujte ovu aplikaciju u telefonu i otvorite deo Serveri......

ABGWlL6.png

upisite ip adresu i port a mozete ih naci posto stanete u racunaru misem na ikonu remote asistenta koga startovali nakon instalacije.......

ImfM3f7.png

usnimite server kome dajete ime po zelji i mozete sada sa mobilnog da omandujete vasim iptv plejerom koji se nalazi u racunaru......

PIaWcyK.png

te4qM3F.png

Učlanjen(a)
13.03.2013
Poruka
28
Boki ovo je super, možeš li podesiti player za android box? Kad god probam listu na nekom drugom playeru radi desetak sekundi a onda stane i na kompu i na android boxu, a kad radi u sf playeru radi non stop ali mi se neda komp držati stalno upaljen zato sam i nabavio android box. Malo sam zakomplicirao ali valjda se razumije što sam htio :)

Učlanjen(a)
23.12.2015
Poruka
240
Boki ovo je super, možeš li podesiti player za android box? Kad god probam listu na nekom drugom playeru radi desetak sekundi a onda stane i na kompu i na android boxu, a kad radi u sf playeru radi non stop ali mi se neda komp držati stalno upaljen zato sam i nabavio android box. Malo sam zakomplicirao ali valjda se razumije što sam htio :)

Da si pogledo samo stranicu pre videobi da je Boki vec odgovaro na tvoje pitanje a i znao bi da se
liste upropaste kad se izvuku izvan sf playera.Dzaba nama sto je Boki napravio nesto korisno i udlucio
to da podeli sa nama kad se mi izgleda takmicimo ko ce pre to da upropasti.

Natrag