Sex u vezi

Član
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poruka
1.849
od svog hvaljenj i od svih hvalisavaca još nečuh ništa konsruktivno osim praznog hvlisamja i samoljublja.
Pa uredu onda otvorit ćemo novu temu da iskažete svoje "vredosti"
pozdrav od "popa" ha ha ha ha ha

Član
Učlanjen(a)
13.07.2010
Poruka
157
trinititrinititrinititriniti
od svog hvaljenj i od svih hvalisavaca još nečuh ništa konsruktivno osim praznog hvlisamja i samoljublja.

lepo cemo tebe u celiblat da nam kvaris prosek ovdetrinititrinititrinititrinititrinititrinititriniti

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966

Sta znaci vrednosti? Postavio si nedvosmisleno pitanje da li moze veza bez seksa. Ja sam tebi dao kontrapitanje, da li moze brod bez kormilara .... Ostali su uradili to isto na ovaj ili onaj nacin. I o kojim vrednostima mi uopste trebamo vise pricati?

Učlanjen(a)
15.07.2010
Poruka
1.146
jeste da je sex jedan od bitnih faktora za uspeh veze,al nije i najbitniji. to sto duge veze kao i brakovi lako pucaju to zavisi od partnera ,a ne od sexa........ to je neko moje misljenje.

Član
Učlanjen(a)
13.07.2010
Poruka
157
jeste da je sex jedan od bitnih faktora za uspeh veze,al nije i najbitniji. to sto duge veze kao i brakovi lako pucaju to zavisi od partnera ,a ne od sexa........ to je neko moje misljenje.
Khm.

Zamisli da si u vezi sa nekim ko je los u krevetu. Koliko bi provela u vezi sa tim covekom koliko god sjajan bio

Član
Učlanjen(a)
13.07.2010
Poruka
157
:fan_1::fan_1::fan_1:Znaci proracunato. Odlicno. Poshtujem:fan_1::fan_1::fan_1:

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
meni se vec smucio sex sa jednom istom osobom tri godine ... ne znam sta mi se desava ali me uopste vise ne pali ne uzivam ...

Natrag