Sevojno

MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
30.637
Neznam da li ste culi,ali Sevojno je proslo,neki Kaunas,tako nesto,ali idu na Lil,Bice ludo,sad Zvezda igra,a ako prodje ide na Dinamo iz Zagreba
 
Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Ipak je ovo dovoljan uspeh za njih.. mislim da ne trebaju da se zavaravaju ... Ume da boli glava posle ; )
 
MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
30.637
Ma momcima svaka cast, a za Lil,videcemo,sto kaze "plavac" Bane...ne bih se kladio na SEVOJNO
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Stadion u Užicu od 220 miliona dinara, Antić dao podršku

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić poručio je igračima Slobode Sevojna da će ih strastveno bodriti tokom ovodogišnje sezone u Jelen Superligi

3702.jpg


On je na konferenciji za medije rekao da su njegovi Užičani uradili veliku stvar pobedom u prvom kolu protiv Hajduka iz Kule, odnosno, kako se nada, da će Sloboda vrlo brzo svoje mečeve kao domaćin igrati na stadionu „Kraj Đetinje".
- Zaslužujete pohvale za pobedu u Kuli. Siguran sam da će užički kraj biti ponosan na vas. Budite sigurni da selektor, njegova familija i svi ljubitelji fudbala ne sumnjaju u vas i da će vam gurati vetar u leđa. Želim vam sve najbolje, sutra ćemo biti zajedno, ne sutra nego uvek - poručio je Antić fudbalerima Slobode Sevojna dan pre meča sa OFK Beogradom.

3701.jpg


Na postojećem stadionu u Užicu planirana je rekonstrukcija čitave zapadne tribine sa 5.200 sedišta i severne tribine, kao i dogradnja južne tribine. Tu je i rekonstrukcija pomoćnog dela stadiona. Taj projekat finansiraće Vlada Republike Srbije zajedno sa gradskim vlastima Užica.
- Ovaj projekat koštaće oko 220 miliona dinara, od kojih polovinu izdvaja grad Užice, a drugu polovinu Vlada Srbije. U petak je raspisan tender za izgradnju i očekujemo da ćemo oko 10. septembra imati sklopljen ugovor. Radovi bi trebalo da se završe do početka prolećnog dela prvenstva. Tada će i Sloboda Sevojno steći uslove da kao domaćin igra u Užicu - rekao je gradonačelnik Užica Jovan Marković u petak uveče na konferenciji za novinare povodom pobede Užičana u prvoj utakmici protiv Hajduka iz Kule.


(pressonline.rs)
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Užičani završavaju stadion u maju?

Pri kraju radovi na novom stadionu u Užicu. U Slobodi se nadaju da će gost na otvaranju biti Partizan u poslednjem kolu šampionata.

3701-velika33345120110401062036.jpg


Mnogi Užičani se nadaju da će do kraja ovog prvenstva biti odigrana bar jedna utakmica na novom stadionu.
Do sada se pričalo da radovi mogu da budu završeni do 16. marta, ali su vremenski uslovi, kao i nedostatak novca uticali na tempo.

Sada se govori o terminu utakmice sa Partizanom, pa bi stadion zvanično mogao biti otvoren upravo protiv crno-belih, 29. maja.

Iz Slobode Sevojno Pointa kažu da se radi u dve smene kako bi se postigao taj cilj, ali ne obećavaju 29. maj kao termin odigravanja velike utakmice u Užicu.

Završena je sanacija betonske podloge na istoku i jugu, a za sedam dana bi trebalo da počne montaža stolica, kojih će biti na celoj površini istoka i delom na jugu.
Počelo je i uvođenje kanalizacije, električne mreže i grejanja.
Radi se i severna tribina, koja že moći da primi oko 1500 gostujućih navijača. Temelji su izliveni, a ukupan kapacitet stadiona trebalo bi da bude nešto manji od 10.000 mesta.


(sportske.net)
 
Natrag
Top