Serbijan forum adrenalinska ruta forumskih informacija.

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
Dakle sf je postao veliki forum,pisali smo šta hoćemo i dalje to radimo.Imamo unikatne forumske teme od unikatnih forumaša.Nekada sam ovaj forum znao startovati 3 puta u sat vremena sad to radim 3 puta u 15 minuta.Pitam se da li ovaj forum postaje sveobuhvatniji? To ostaje da vidimo.Pohvale stafu i vjernim članovima adrenalinskog s foruma.
 
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Adrenalinski? Može biti. Samo, pazi ovo:

Nekada si ga startovao 3 puta u sat vremena a za vreme tvoje pauze, ovde se ispisivalo i do 200 posta ukupno.

Sada ga startujes 3 puta u 15 minuta pa čak i nakon sat vremena jedva da su ispisana i 5 posta (ako ne računamo spam sekciju i muzičku gde se samo klipovi kače).

Kako to objašnjavaš?
 
Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
Mislio sam na to od kad postoji forum pa do sad.A ti si u pravu kad kažeš da nema aktivnosti sada kao prije.Zapravo je nekad ima nekad nema.Da je bar upitanju adrenalinska ruta forumskih razgovora ali i nije baš.Čitam neke teme dosta razgovora su nekakvi ne izrečeni ne dorečeni i dosta je prepucavanja ali šta je tu je.Možda sve tzv informacije foruma nekada postanu pravi razgovori.Zato što i nema baš pravih razgovora zato sam rekao ruta informacija.
 
Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Pa i ja sam se u pocetku zaletao, a sada ne. Narocito sam obustavio kada su promenili izgled sajta sa onom debilskom belom pozadinom.
Ovako je ipak bolje. Gledam neki imaju i po nekoliko stotina postova u toku meseca, pa to je glupost, da ne kazem zavisnost.
Inace, forum je odlican i ima puno dobrih stvari. I ja kada nadjem nesto interesantno, a ne mrzi me, postavim ovde, barem sto se tice softvera i igrica. Rasprave po pojedinim temama ne brojim...
Uglavnom, sve pohvale za ovaj sajt.
 
Učlanjen(a)
16.02.2010
Poruka
3
Takođe primećujem sve veću i veću aktivnost. Pratim forum putem RSS-a, neke teme i sve više i više me "spamujete" :) Dakle, to je dobro, samo napred !
 
Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
I ja sam.Kakav blic,novosti?Serb je ludilo mislim zezancija.
 
Učlanjen(a)
26.11.2012
Poruka
0
Ako neko ima prepricanu verziju price ''PISAMA IZ ITALIJ'' neka posalje na ovu adresu miki.b@eunet.rs. Unapred Hvala!!!!!:-x
 
Natrag
Top