Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@boki71 A što se uopšte mučiš sa radio kanalima...ko to još sluša iz xbmc ?????
A i Tv kanale ko to još gleda iz XBMC. ????
Ja radio slušam u kolima a TV gledam sa TV ekrana a i XBMC više neće biti XB-ox M-edia C-entar , nego Kodi (gluplje ime nisu mogli da daju,valjda im je kum dao daljinski uz tv kao poklon).
Nastavi da truješ omladinu sa listama "uradi sam",nemoj da im opšte omogućiš da nešto nauče.
Ja sam nesto slicno spojio samo kablom a tu nastaje problem, 1 minut 1% baterije.kada reko da gledam na telefonu da ne budem pogresno shvacen i da buljim u telefon kao luda Nasta ,,,,,vec gledam na tv uz pomoc telefona putem Screen Mirroring.....od minut 40 na videu pa nadalje.....
@boki71 A što se uopšte mučiš sa radio kanalima...ko to još sluša iz xbmc ?????
A i Tv kanale ko to još gleda iz XBMC. ????
Ja radio slušam u kolima a TV gledam sa TV ekrana a i XBMC više neće biti XB-ox M-edia C-entar , nego Kodi (gluplje ime nisu mogli da daju,valjda im je kum dao daljinski uz tv kao poklon).
Nastavi da truješ omladinu sa listama "uradi sam",nemoj da im opšte omogućiš da nešto nauče.
Sad ću da ga pustim sa androida ili sa PC mada bi i Raspberi Pie bio dobar za ovaj player.Šta predlažete ?????
Ja sam nesto slicno spojio samo kablom a tu nastaje problem, 1 minut 1% baterije.