Serbianforum kafic (samo 18+)

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ahahahahah..ajde de kad ih nema neka te...ali izgleda da je mene prevrnulo da cu morati da odem:???:
Jakoooooooooo rodjaceeeeeeee...ubi jetru:D

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Sredila sam i nemoj da mi se neko smejao slucajno ,ozbiljna sam bila .Morala sam da restartujem pc da mi se vrati latinica .:vorred:wacko2
Meni se to desava wacko2

Hahaha postaje dzadzadza sa onim nasim dz....Na msn-u sa drugaricom slatko mi se smejala :blum3:

Ahahahahah..ajde de kad ih nema neka te...ali izgleda da je mene prevrnulo da cu morati da odem:???:
Jakoooooooooo rodjaceeeeeeee...ubi jetru:D
Udri jos jednu da prodje bol :acute:

Kad sam ja ostao pored brace mozes i ti malo da izdrzis hahah :acute:

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Eto ti sad...svi popadali a ja opet sama moram da sredjujem ovaj krs..c..c..c...

sp.jpg

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Sta je ovo?:???:
Svi pokrepali?:???:
Omg...zasto Boze zastooooooooooooooooo...:cry:
A rekoh ja polake raja preceracete...nisu me slusali...ooooooooo...
pa gdje suuuuuuuuu:???:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ovde osoblja nema ni preko dana, a kamoli noću. Evo crnog piva za Keti, a i ja ću da stučem jedno na brzaka.

2r6nmgz.jpg
2r6nmgz.jpg
>

Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
167
Ovako popularan kafić, pa ne radi preko dana??! Svi junaci izginiše u sinoćnom alkoholnom okršaju?! sorryMnogo sam tužna i želim da cugam, al' nema konobara, kelnera, "šefa sale"wacko2

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Ovako popularan kafić, pa ne radi preko dana??! Svi junaci izginiše u sinoćnom alkoholnom okršaju?! sorryMnogo sam tužna i želim da cugam, al' nema konobara, kelnera, "šefa sale"wacko2

Tu sam ja slatka moja damo...moze kafica?Nema nikog svi se sinoc obeznanili..sedi popi kaficu..imas li mozda neku muzicku zelju?

kafa.jpg

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Zdravo draga Srcana Damo,sugerisem da danasnji dan zapocnemo potpuno suprotno od plivanja u alkoholu,pa bih ti za pocetak predlozila da svoju tugu zalijes kiselom vodom uz neku speed pesmicu koja sidu leci kol`ko je dobra . :yea:

Ostaje samo da nam kazes kakav je tvoj muzicki ukus a ja cu biti tvoj prajvt Di dzej... yes3:D

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Pa tu mi je i moja mila Cecilija ,sirena koja prkosi cunamiju ...ljub za tebe Ceci peci pec ...:D:air_kiss::air_kiss:

Poslednja izmena:
Natrag