Serbianforum kafic (samo 18+)

Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
mmmmmmmm Cupka to bas izaziva..na greh..da se olupam slatkisa i tripujem celu noc..:roll:mozeee ne zvuci lose..jer sam i tako tututru...wacko2
Evo muzika od mene..nesto smesno..ili strasno..videcemo sta ispadne..:dntknw:

:stupid:mislim da je strasno...

Zanima me da li bi bio zensko i u onim danima jednom u mesecu sto dodju i kada bi trebalo da se porodi?wacko2:dntknw:;)

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Cecili, DJ Krmak je po meni, ma koliko na prvi pogled delovao kao priglupa ortodoksna šabančina, jedan izuzetan poslovan čovek. Zašto? Gledao sam pre neki snimak, neki njegov koncert recimo u Švici ili tako nekoj gastarbajterskoj destinaciji i lik ladno peva: Trči jelen po šumi, nosi papagaja i tako u krug do 101 i nazad, a masa u transu, hala krcata jedno 20.000 duša... E pa kad je neko toliki mozak da mu ta "pesma" prija, nek mu uzme pare vala.

Čupka, slatkiši su ehtra. :D

Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
Čupka, slatkiši su ehtra. :D[/QUOTE]

Hvala, Tito, jutros sam pekla :roll:
Evo samo jos extra za tebe:
1318_medium.jpg

Ja sam za Krmka cula da je covek veoma skolovan i sve te pesme njegove su parodija....

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Hvala Čupka. ;) Ma pesme jesu čista sprdnja, ali meni nije jasan mozak koji dođe na koncert da bi to slušao. Ajde ovo poslušaš na jutjubu, nekad bude i duhovito i to je to, ali da daš novac za tako nešto to je već psihopatologija.

Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
Hvala Čupka. ;) Ma pesme jesu čista sprdnja, ali meni nije jasan mozak koji dođe na koncert da bi to slušao. Ajde ovo poslušaš na jutjubu, nekad bude i duhovito i to je to, ali da daš novac za tako nešto to je već psihopatologija.

Ja mislim da ovi sto idu na njegov koncert idu zbog toga da se zabave i opuste.To su u vecini gastabajteri, koji po ceo dan rintaju, pa kada dodje vikend onda nasi pevaci navale da ih malo opuste.I tako su svi zadovoljni.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Meni je smesan i u pravu si Tito..ne bih dala dinara da ga gledam ali postujem sto ga drugi vole i cene kao umetnka..yes3
Evo jednog pravog talenta ..bez muzike pravi muziku..ustima i glasovima..eee to je nesto..;)
ali pazi koliko zvukova u isto vreme..genijalac..:dance2:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Pa ima valjda i druge muzike koja može da te opusti i zabavi? Znam, ne mogu uz Ganse da razbijaju čaše i seku vene uzduž i popreko, ali zar mora uvek da se uklope u taj stereotip o najnižim ukusima... Ne očekujem da većinski ukus bude po nekim mojim aršinima, ali barem neki minimalni nivo treba da postoji. Ima itekako kvalitetnih narodnjaka, ako im je do naše muzike i ako jedino narodnu priznaju, al većina po pravilu danas izabere patos. ;)

E Cecili, to je već talenat i nešto interesantno, a nimalo lako za izvesti. yes3

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
hahaha znala sam da ce ti se dopasti...:)
Zasto ne stavis nesto od muzike sto ti volis..bas..bas..:dntknw:
Veceras ste raspolozeni za diskusije hehehe sta se pije..aaa :dntknw:
evo od mene ..neka tekila..ako odlepimo da budemo gomila..;)

tekila pice.jpg

tekila oglas sa vatrom iz usta.jpg
Ko je spomenuo mexikance..
hajde da Cupki udovoljim jos jednom..:dance2:
Tito necu vise..ali stvarno..samo jos malko..:blum3:

Pozzzzzzzz za Gagu..vec sam se zabrinula gde si o5 :dntknw:
kissssssss

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka