Serbianforum kafic (samo 18+)

Član
Učlanjen(a)
20.11.2009
Poruka
312
Paaaa .... Ne služi ničemu dok ga ne konvertuješ u zlato. E onda kad sakupiš određenu količinu tog zlata, onda možeš da kupiš sebi neku titulu koja že da ti se pojavljuje ispod nick-a, nešto što te najbolje predstavlja - rečenicu ili reč upisuješ sama, moži žeš da učestvuješ na lutriji, da se zaštitiš od krađe, da promeniš oblik nick-a i još puno stvarčica .....
Aha! Moracu da prostudiram to! Hvala ti... Kad postanem predatorka, pamticu da si mi na tom putu pomogao:):roll:thnks

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Dobro vece..
rose.gif
..Jel mogu i ja da se igram sa vama?.....:D:D

Naravno i ja sam sad uskočila.

Poslednja izmena od urednika:
Apsolvent
LEGEND
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
1.439
Tebe opet neko pljačkao, a? Nešto si mi mnogo tanak prijatelju .....

Mene niko ne pljačka. Sav novac i zlato koje zaradim, ide pravo u banku, na čuvanje. Još kada se doda i kamata na čuvanje, milina. Mogao bi ti da isprobaš (pretvoriš sav SF novac u zlato, ostaviš svo zlato u banci i miran si).

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Mene niko ne pljačka. Sav novac i zlato koje zaradim, ide pravo u banku, na čuvanje. Još kada se doda i kamata na čuvanje, milina. Mogao bi ti da isprobaš (pretvoriš sav SF novac u zlato, ostaviš svo zlato u banci i miran si).

Hehe ... A kako da ga stavim u banku???? Kojom opcijom????

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
20.11.2009
Poruka
312
Apsolvent
LEGEND
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
1.439
Hehe ... A kako da ga stavim u banku???? Kojom opcijom????

Klikneš na SF Shop. S leve strane imaš razne opcije među kojima i opcija Banka. Klikneš na Banku i u jednom pravougaoniku napišeš koliko hoćeš da ostaviš zlata u banci. Kada napišeš, klikneš na depozit i kraj priče. Nadam se da sam ti koliko toliko objasnio.

Natrag