Ehh Eli ..imali bi dosta toga za ispricati hahahaNego kako... Kafana ume da bude odlican izvor saznanja, samo ako je prava
Kad se otvori tema "ispovesti" mozda napisem sta sam sve u kafani naucila
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ehh Eli ..imali bi dosta toga za ispricati hahahaNego kako... Kafana ume da bude odlican izvor saznanja, samo ako je prava
Kad se otvori tema "ispovesti" mozda napisem sta sam sve u kafani naucila
Sta mu bi? Za njega cela flasa! Domace...Žene i gospodo, ispod vam je link o životu u Srbiji.
Srbija najgladnija i najsiromasnija u Evropi
Ako nećete da ćutite izađite na ulicu i protestvujte kao sav normalan svet (kao npr u Grčkoj ili Francuskoj...)
Srbi izumiru svake godine umre 30.000 ljudi više nego što se rodu u zemlji Srbiji.
Srbi su realno veliki neradnici, a politika nam je podjednako loša kao i naš "rad".
To je za onu temu...neka ga..drugi put..Sta mu bi? Za njega cela flasa! Domace...
Pa on je verovatno radikal, a oni i piju uglavnom domaću brlju i nešto meze sa puno belog luka...Sta mu bi? Za njega cela flasa! Domace...
Blekice sunce pa kako to pricas...znas da je ovo nasa mala klinika za dobro raspolozenje..Vidi mi cojeka...opija se u kafani dok me nema...grrrrr...
Ima li golih zenskih a a Zonki???
Izlazi nemoj da te ja izvlacim iz kafane zar te nije sramota zena po tebe da dolazi?:???:
:lol: