Ehh Eli ..imali bi dosta toga za ispricati hahahaNego kako... Kafana ume da bude odlican izvor saznanja, samo ako je prava![]()
Kad se otvori tema "ispovesti" mozda napisem sta sam sve u kafani naucila![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ehh Eli ..imali bi dosta toga za ispricati hahahaNego kako... Kafana ume da bude odlican izvor saznanja, samo ako je prava![]()
Kad se otvori tema "ispovesti" mozda napisem sta sam sve u kafani naucila![]()
Sta mu bi? Za njega cela flasa! Domace...Žene i gospodo, ispod vam je link o životu u Srbiji.
Srbija najgladnija i najsiromasnija u Evropi
Ako nećete da ćutite izađite na ulicu i protestvujte kao sav normalan svet (kao npr u Grčkoj ili Francuskoj...)
Srbi izumiru svake godine umre 30.000 ljudi više nego što se rodu u zemlji Srbiji.
Srbi su realno veliki neradnici, a politika nam je podjednako loša kao i naš "rad".
To je za onu temu...neka ga..drugi put..Sta mu bi? Za njega cela flasa! Domace...![]()
Pa on je verovatno radikal, a oni i piju uglavnom domaću brlju i nešto meze sa puno belog luka...Sta mu bi? Za njega cela flasa! Domace...![]()
Blekice sunce pa kako to pricas...znas da je ovo nasa mala klinika za dobro raspolozenje..Vidi mi cojeka...opija se u kafani dok me nema...grrrrr...
Ima li golih zenskih a a Zonki???
Izlazi nemoj da te ja izvlacim iz kafane zar te nije sramota zena po tebe da dolazi?:???:
:lol: