Serbianforum kafic (samo 18+)

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Imam jedno klasicno kafansko pitanje... :dance2: Zna li neko, u ovoj kafani, da mi objasni razliku izmedju suprotnosti i protivurecnosti?

:( Suprotnost je valjda kad postoji jasna razlika između dva pojma (dan/noć), a protivurečnost kad svaka strana ima argument zašto je nešto onakvo kakvo jeste... Valjda. Pih, ispiti... Booring.
Ako može sa ledom, kul. :)

Član
Učlanjen(a)
20.11.2009
Poruka
312
Suprotnost se najčešće koristi kao izraz u nauci, recimo fizici. Suprotni polovi, smerovi sila...
Protivrečnost je izraz koji se češće koristi u svakodnevnoj komunikaciji. Dve osobe imaju različito viđenje iste stvari...
Ukratko...Možda ne baš dobro rečeno.
Radi ovaj viski... :Dto su te smernice... Dijalekticari su postavili te neke principe jedinstva protivurecnosti i jedinstva suprotnosti... Nikako da ih ukapiram :dntknw:

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

:( Suprotnost je valjda kad postoji jasna razlika između dva pojma (dan/noć), a protivurečnost kad svaka strana ima argument zašto je nešto onakvo kakvo jeste... Valjda. Pih, ispiti... Booring.
Ako može sa ledom, kul. :)
Odma dodje smile3
Pogledajte prilog 5188
Ne pitaj me... jos jedan i svakog dana se kunem da master necu da upisem :D

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
Izvoli muzicu...Treba li ti jos sta?
news_18665.jpg

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Dobro vece drustvance...:hi:
napravili smo pauzu posle one diskoteke..uhh sad sam kao nova...:)
Sta se pije...:dntknw:
sta se jede...:dntknw:

koja muzika se slusa...:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
20.11.2009
Poruka
312
Dobro vece drustvance...:hi:
napravili smo pauzu posle one diskoteke..uhh sad sam kao nova...:)
Sta se pije...:dntknw:
sta se jede...:dntknw:

koja muzika se slusa...:dntknw:
Bas sam se pitala sta se sa tobom dogodilo :) Pije se Dzeki, na prazan zeludac, a ja mogu da predlozim ciste narodnjake :)

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ne znam da li je toga bilo, ali ako nije... Evo prilike... Taman dobro dodje posle filozofske rasprave:D:-xsuicide

Poslednja izmena:
Natrag