Serbianforum kafic (samo 18+)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
:dance2::dance2: Sad me zbunjujes gledam i tvoj avatar i slike..nacisto cu da ozrikavim...wacko2 dobro je ..svidja mi se a nadam se i drustvu u cosku...:dance2: idemo sa muzikom dalje...za oci i usi...ovako se zabavlja u jednom kaficu na ibici...

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
No, no .... Pusti mene, u njega gledaj! To je ono sto ti treba .... yes3
Maa znam ja sta mi treba nego taj golisavi me zbunjuje...sto si se skino ovako rano...:) striptiz je okasnio veceras aaa Igore znala sam da je obecanje ludom radovanje..Bleki..izgleda si jedino musko veceras...ima da te ...izmorimo bassss ..jel ima neko pice ovde..ko zabusava..zvoncice nemoj da brines..ja sam kapacitet daj nesto hladno...:)

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Idemo dalje drustvo...sad malo okret....

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Maa znam ja sta mi treba nego taj golisavi me zbunjuje...sto si se skino ovako rano...:) striptiz je okasnio veceras aaa Igore znala sam da je obecanje ludom radovanje..Bleki..izgleda si jedino musko veceras...ima da te ...izmorimo bassss ..jel ima neko pice ovde..ko zabusava..zvoncice nemoj da brines..ja sam kapacitet daj nesto hladno...:)

Ih bre Cecilija .... Pa ni klima vise ne pomaze ..... Skinuo bih ja i gace nego ne da Administracija .... :lol:

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Društvo pašću u nesvest. Idem ja polako kući, valjda ću je naći. Hoće neko samnom? Plašim se mraka.

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Sta vi radite ovde u sitne sate..........auuuuuuu.....
s2ec2c.gif

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Ceki moraćeš sama da se poslužiš a jednog ću da povedem sa sobom. Ajd laku noć društvo:air_kiss:

Natrag