Serbianforum kafic (samo 18+)

Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
103
Mlato hoces kafu da popijes ili neko pice...?
kuca casti..jer si prvi put u kaficu..:D

Gde si druze Bazar...jel to jubilarni 300-ti post...:)

pa...nije zato castite, ali drmnuo bih jedan vinjak ako imate...:D nije da se bahatim, ali platicu ti (cisto da znate, ceca69, ne sumnjam da cu vam biti dobar gost, bar sto se tice konobara(vise konobarica :) ), ostavljam lep baksis) :D

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
pa...nije zato castite, ali drmnuo bih jedan vinjak ako imate...:D nije da se bahatim, ali platicu ti (cisto da znate, ceca69, ne sumnjam da cu vam biti dobar gost, bar sto se tice konobara(vise konobarica :) ), ostavljam lep baksis) :D

Ti s' nesto zaboravio,a?
A cajka?

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
Nisam, nisam, ali znas da sviramo kod vas petkom i subotom, sad sam ja dosao ovako malo rekreativno...

Bice sutra, odnosno vec danas uvece sigurno..

A ko je ovde konobarica? Jesi ti?

Danas ne radim.
Danas sam na psihickom bolovanju i mentalnoj rekonvalescenciji...ali mi ne ide najbolje.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
kako si to lepo prepricao...sva se najezih...:blum3:
sta si jos gledao..hajde ..hocu sve..ispricaj nam sveee ali polako..da te razumem...:D

Pa Crveka pica se u stvari nije tako zvala... imala je bijelu kapicu ali kada joj je mama rekla:

Nosi baki u njen stan,
miloštu za rođendan.

Nemoj šumom ti lutati,
Vuk te može progutati...

...onda je dobra djevojčica pošla ali joj u šumi neki hamprc nije dao mira pa ona skrene sa staze i uđe u duboku, duboku šumu.
Kada se sagela da ubere kitu... cvijeća za svoju baku, zaskoči je strašni Vuk s leđa i... svašta joj napravi... a njene bijela kapica je odma pocrvenjela zato što ju je bezobrazni vuk stavio pod... hm... mislim ispod i učinio zulum... mislim da dalje ne pričam šta je matori perverzni Vuk uradio dobroj djevojčici ali to sve Braća Grim pojma nisu imala pa su napisali kako su napisali... al bilo je skroz drugačije, ja znam.

Isto i o Snežani, ta Braća Grim stvarno pojma nemaju kako je to sve bilo i šta se tamo događalo jer to je bila banda od 7 razbojnika koja je čudo ružnih stvari uradila Snežani... i kraj priče uopšte nije onakav kako su oni napisali... kad je došao Princ Snežana nije htjela da ide... jedva je odvukli na silu od te sedmorice siledžija, morali je svezat da je odvuku a ona vrištala i zapomagala ko da je kolju... htjela ostat s njima.

Pa onda ona priča o Ivici i Marici kad je Zla Vještica zatvorila Ivicu u kavez i šopala ga ko gusku dok ne udeblja da bi ga mogla pojesti... pa to je čista glupost one braće Švaburda. Jest ona njega zatvorila i šopala dok joj je Marica bila ko sluškinja i rintala po kući, pa je onda pružala ruku svaki dan po dvatriput u kavez da ga uhvati i opipa mu prst da vidi jel se dovoljno udebljao, kao da ga pojede, samo što ga nije hvatala za prstić kad je to provjeravala ko što ona braća pripovjedaju, nego za nešto drugo ga je hvatala da vidi jel dovoljno udebljalo... i nije htjela da ga pojede, tu su braća namjerno ubacila slovo "D" u riječi pojede, a u stvari tu treba drugo slovo da stoji, ja znam koje al neću vam reći.

Imam ja još tih priča... sve živa istina.. Braća Grim pojma nemaju.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Kad je bilo da nema pice..izvoli Mlato..nema vinjak ima viski..da se zna kad si nam dosao..prvi put je prvi put..:)
viski.jpgpa ti nama dodji cesce..da nam sviras i cajku i sta god..:)
Narode ja odoh na spavanjac...ustajem rano...lakuuu noc svima :)

Pa Crveka pica se u stvari nije tako zvala... imala je bijelu kapicu ali kada joj je mama rekla:

Nosi baki u njen stan,
miloštu za rođendan.

Nemoj šumom ti lutati,
Vuk te može progutati...

...onda je dobra djevojčica pošla ali joj u šumi neki hamprc nije dao mira pa ona skrene sa staze i uđe u duboku, duboku šumu.
Kada se sagela da ubere kitu... cvijeća za svoju baku, zaskoči je strašni Vuk s leđa i... svašta joj napravi... a njene bijela kapica je odma pocrvenjela zato što ju je bezobrazni vuk stavio pod... hm... mislim ispod i učinio zulum... mislim da dalje ne pričam šta je matori perverzni Vuk uradio dobroj djevojčici ali to sve Braća Grim pojma nisu imala pa su napisali kako su napisali... al bilo je skroz drugačije, ja znam.

Isto i o Snežani, ta Braća Grim stvarno pojma nemaju kako je to sve bilo i šta se tamo događalo jer to je bila banda od 7 razbojnika koja je čudo ružnih stvari uradila Snežani... i kraj priče uopšte nije onakav kako su oni napisali... kad je došao Princ Snežana nije htjela da ide... jedva je odvukli na silu od te sedmorice siledžija, morali je svezat da je odvuku a ona vrištala i zapomagala ko da je kolju... htjela ostat s njima.

Pa onda ona priča o Ivici i Marici kad je Zla Vještica zatvorila Ivicu u kavez i šopala ga ko gusku dok ne udeblja da bi ga mogla pojesti... pa to je čista glupost one braće Švaburda. Jest ona njega zatvorila i šopala dok joj je Marica bila ko sluškinja i rintala po kući, pa je onda pružala ruku svaki dan po dvatriput u kavez da ga uhvati i opipa mu prst da vidi jel se dovoljno udebljao, kao da ga pojede, samo što ga nije hvatala za prstić kad je to provjeravala ko što ona braća pripovjedaju, nego za nešto drugo ga je hvatala da vidi jel dovoljno udebljalo... i nije htjela da ga pojede, tu su braća namjerno ubacila slovo "D" u riječi pojede, a u stvari tu treba drugo slovo da stoji, ja znam koje al neću vam reći.

hahahah pa ti stvarno...nisi...normalaaaaannnnn svidjaaaaaaaa mi seee :)

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013

Nosi baki u njen stan,
miloštu za rođendan.

Nemoj šumom ti lutati,
Vuk te može progutati...

OMG...Koji komentar....:lol:
Ubjedljiva pobjeda na ovom forumu...(zapravo kad malo bolje razmislim i cepmen mi je posebno drag)...
Najjaca dva komentara ...hahahahhahahahahahahhahahahhahahahhahahahahhahahaahhahahahhahaahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahhahaha....e svaka vam dala(Zonkiju i tebi):D:D:D:D:D:D
Nego ima li metakse ovde???Skontala sam sta ce me u zivot vratiti:D

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Dobro vece svima.
girl_bye2.gif

Natrag