Serbianforum kafic (samo 18+)

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Deder sipaj i mleko u taj expreso, ne olem da ga pijem jak je ko crna zemlja. Hvala za sokic. :)

Eo i tebi nesto.

3bd765faa7e9378a4f79d71eae87887b_content_large.jpg

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ma mislio sam na grupu Kiss. :lol:

A Cecilija mene ljubi svaki dan i van foruma. :mrgreen:

A one, što imaju munje po facama. Ih brate oni su gadni, ima sva kosa ne glavi da ti se digne ko u ježa ako te stanu ljubit. sačekaj ti Cecu rađe.

Deder sipaj i mleko u taj expreso, ne olem da ga pijem jak je ko crna zemlja. Hvala za sokic. :)

Eo i tebi nesto.

3bd765faa7e9378a4f79d71eae87887b_content_large.jpg

Joooj, ikebana čitava, fala ti Radoznala... evo i varenike da ti ne bude prejaka.

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Eeeeeeee sad kada se ne sobalih sa stolice necu nikad.

Da li smo mi bili napredne generacije a ove nove su mnogo tupave pa imaju knjigu iz fizickog vaspitanja.:vorred:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Dobar dan drustvance...Radoznala..PYC........naravno za Tita kiss :air_kiss: a i za vas po jedan da pukne onako po naski...:air_kiss::air_kiss:
Sta radite ..kako ste?
O kom razredu i knjizi za fizicko pricas Radoznala?
Moram biti upucena jer ja idem u nekoliko razreda ali izgleda bas u taj jok :dntknw:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Eeeeeeee sad kada se ne sobalih sa stolice necu nikad.

Da li smo mi bili napredne generacije a ove nove su mnogo tupave pa imaju knjigu iz fizickog vaspitanja.:vorred:

Ma izmišljaju toplu vodu, ne znaju gdje će honorare pokupiti pa stalno nešto kao reformišu, usavršavaju pišu analize, mijenjaju. Šuč-muć pa prolij sve skupa. Neko bio pametan pa predložio, komisije razne (sve honorarci) odobrile i dale unaprijed poznatom da zbrljači neki udžbenik. Masno plaćen, naravno. U međuvremenu i ministarstvo to odobri, pa opet nešto analiziraju, daju nove predloge i tako to u krug. A sve venredno i honorarno naplaćeni iz nekih lijevih fondova koje ti i svi koji crnče pune. Zato se i mijenjaju nastavni planovi programi svako malo.

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
5 -8 razreda, moracu da prelistam sada da vidim sta smo to propustili. :lol:

Strip kako skociti, kako napraviti okret, zgib, vezbe zatezanja, vratilo, kozlic, ritmicka i sportska gimnastika stvari koje su mrvte kod nas.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Za 8 razred, moracu da prelistam sada da vidim sta smo to propustili. :lol:
Svasta bas...mora da je tesko gradivo iz fizickog obrazovanja kad moraju i iz knjige da uce...:)
Mi smo se jurili i igrali suge i izmedju dve vatre po ceo cas a njih ce verovatno da pitaju koliko je visok kos...koliki je razmak izmedju stativa i odakle se pucaju trojke..:)
Cudo...cudo..sta ima..ima svega..:)

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
ceca69
Dobar dan drustvance...Radoznala..PYC........naravno za Tita kiss :air_kiss: a i za vas po jedan da pukne onako po naski...:air_kiss::air_kiss:
Sta radite ..kako ste?
O kom razredu i knjizi za fizicko pricas Radoznala?
Moram biti upucena jer ja idem u nekoliko razreda ali izgleda bas u taj jok :dntknw:​
Ćao Ceco, evo Tito mi reko da te štipko za guzu i kad niste na forumu.

Poslednja izmena:
Natrag