Serbianforum kafic (samo 18+)

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Citam ja sve. Ne vidim sa cime te je isprovocirala da joj kazes ono na predhodnoj strani.

Razumem ja vas ali ako imate nesto jedno protiv drugog, razjasnite to na pp, nemojte ovako javno. Prvo nije lepo prema forumasima pa onda prema vama dvoma. Dovoljno smo civilizovani ljudi da resimo to na neki primeren i ljudski nacin a ne ovako. Verujem da je ovo samo los dan oboma i da nemislite tako.

Slazem se Ljubicice...svasta i sa mnom nikad otkad sam dosla ni sa kim se zakacila nisam ali prosto covjek gudi po mojim zivcima...znas sve se igra poing poing...
Dakle ja sad cu da EKSkuliram:mrgreen:
Ima li koga u kafani oprostite ako smo vas otjerali...ajdete da pijemo....Aj vam' s rajom...;)

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Zar nam nije dosta losih stvari u RL, pa da deo tih presija preseljavamo i u ovaj virtuelni svet. Nemojte tako, ajde lepo se pomirite i da zaboravimo sta se dogodilo veceras.

Budimo tolerantni. :)

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Bolje da srocis u pp nego da se blamiras javno.
Sto se mene tice, zavrsio sam, rekao sam sto sam imao.

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Ajmo sada lepo.......
pomirenje.jpg

I posto su ovde pale neke teske reci, moj savet i preporuka je da se izbegavate na temama. Ili da jednostavno idete na opciju IGNORE. Udjete u svoj profil sa leve strane imate podesavanja ignore liste pa ubacite nikove ako ne mozete da se pomirite i predjete preko svega ovoga.

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ne ja necu ni od koga bjezati niti izbjegavati...protiv momka nemam apsolutno nista sto sam mu i rekla u pp...to sto neki ljudi ocigledno nisu znali da postoji sala...njihova stvar...pa posle kad me za jezik povuce pokusava da vrijedja to ne pali kod mene...a ja da se ganjam s nekim i krijem se ko majmun ne pada mi na pamet...
Drugo da bih nekoga ignorisala mora da me uvrijedi (sto je ovako na netu nemoguce)...dakle ne stoji ni ignore...
ja cu i dalje da se lijepim na njegove postove(ka i na svacije ko god se nadje iznad:D) ali ovaj put se necu saliti jer to ljudima danas tesko pada...(valjda im sve u zivotu super pa sto bi se ovde salili) dakle odsad sam bas ono ozbiljna koliko to mogu biti...

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ja ne znam sta bi:D
Svi pobjegli iz kafane,sta im je:mrgreen:
Ajdete ljudi oli kafu oli rakiju sta 'ocete dajte propade Uletu posao:D

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ocu i ja pivoooooooooooooooooooooo:cry:
Kasno je za kafu...ili rano:???:kako god....
Ali nema nas ko posluziti a ovaj moj net ko po narudzbi baguje....:girl_mad:

Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

BB ti kako hoces al ti si mi na ignore i nemoj vise da se trudis da mi saljes pp.

Omfg?:???:
Ludilo jbt...zajebaTo je kad co'ek prsne s mozgom...znam ima Cakinih tigrova kol'ko hoces...pp ti je poslat sto znaci da si ga procitao:blum2:
Druga stvar...aj odluci hoces piskis ili kakis cas mu poslaji pp cas nemoj...a bas sam se malopre pitala sta li se desi u ljudskoj glavi da prsne...
Trece to sto si ti sad dosao ovde da meni napises kako sam ja na ignore da svi vide je li kao ti si mene izblamirao je li?:lol:
Sut i mjenjaj taj post brze...dok nije vidjeo ko sem mene...kao ja sam tebi poslala pp a ti si dosao tu da mi kazes da sam na ignore nisi mogao preko pp...omg...
Svasta danasnje omladine...sve je to 'ladan beton kriv...

Poslednja izmena:
Natrag