Serbianforum kafic (samo 18+)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Pozdrav i tebi Janko...PYC........Nik..........ispade piknik...:D eto svima ...:air_kiss::air_kiss::air_kiss:

i nesto za oko..uvce..itd....;) sambaaaaaa

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Gde je kauc,ko je rek'o kauc..?Odma mi se ...spava...
Kakvo te spavanje spopalo...nema kauc...samo jauc....:) eto vina za tebe...:) a za mene ko ga...*ebe..niko da mi donese nesto..Tomas se ponudi pa zbrisa...PYC odmah kaze da mu se prst ukocio...:) Janko nista nije poneo...strasno sta je ovo veceras...c c c

p.s. kako preopteretili...nismo ni poceli da stiskamo..pod pritiskom se cuda desavaju...heheheh
pazi stvarno...nece vino da mi izadje...i ono zabusava..uzass nikako me nece veceras...:(

Član
Učlanjen(a)
28.02.2010
Poruka
78
Cecilija, nije fer. Ne verujem da ti tako lepa i puna duha, erotskog naboja...Sama ! U kafani sa čašom tekile ?
Ne uklapa se . Imam i tvoju sliku. Ne pričam ovo napamet. Evo neka te svi vide.
kama-232.jpg

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
wineglassgrapevine.jpg
Izvoli Ceco.....

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
Ceco,sta ti mislis da mi dohvatimo ovu cupavu lopticu da je jos malo rascupamo?!

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Paa ja sam ostala bez teksta....Tomase od kud ti moja slika :stupid: lepo sam ti rekla da je to samo za tvoje oci...ali nee volis da se hvalis uhhh :vorred: sta cu sad...vidi mi se du*e :dntknw:

Hvala Nency divna si kao i uvek...yes3

PYC nema od toga nista...ili sam se zeznula..mozda ipak nesto natrci...:???: ili se natrci..nezgodno bez ovih kvacica..svasta ispadne..ali ko ga sisa...:roll:

Gago rekao je da mu se ukocio prst...:dntknw: necemo ga zamarati..kako da se igra sa nama o5 wacko2

Natrag