Serbianforum kafic (samo 18+)

Član
Učlanjen(a)
28.02.2010
Poruka
78
More, dupli... i jogurac.

Pa da, muško je samo kad vas čepa i stišće, kad vam u gaće ruku zavlači. Kad to uradi, onda bi da odlučuje..."zaboga muško si", pa kad i to preuzme onda mu popište mozak, "zašto vako, trebo si to nako, jesam ti rekla" i slično. Pa bi onda da se osjetite sigurne i zaštičene, a ko kokoši samo što ne serete po avliji.:lol::lol::lol:
Care ! Ipak si malkice preterao. Živeo !!!

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
More, dupli... i jogurac.

Pa da, muško je samo kad vas čepa i stišće, kad vam u gaće ruku zavlači. Kad to uradi, onda bi da odlučuje..."zaboga muško si", pa kad i to preuzme onda mu popište mozak, "zašto vako, trebo si to nako, jesam ti rekla" i slično. Pa bi onda da se osjetite sigurne i zaštičene, a ko kokoši samo što ne serete po avliji.:lol::lol::lol:
AAAaauu PYC eeeee nek si nam reko...
samo da je nesto ne pravim pitanje dal vako il nako...ne volim ja da gundjam..samo cutim i radim...tek ponekad uzdahnem...reda radi...:)

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
Ma,bre uplasili se zato stosmo se ja i Ceca napile u kaficu pa napravile sra*e
pa dobile po njokalici pa sad svi piju mlekce..

A moj post niko nije citao!!!Vratite se nazad kad reko' da je PYC tu al' da ga ne dirate!Alo?!:beee:

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Hajde ....Nency znas ti sta volim...Erika se pravi da ne zna...Dragana se pravi da nije tu...dajte zeneee nesto...za pred spavanje..:) duga je noc...
Evo dušo nemoj da očajavaš, ovaj je zgotovljen samo da ga uzmeš
HM03432-m-lrgHM03432.jpg

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Evo Rusu...
Burek_trokut_2.gif
i nos' mi to s ociju dok nisam bljucnula:bad:(prejela sam se) jesam stoka...gladne mi oci pocecu trpat u njih i sve govorit' "jedite oci gladne" samo da mi ne bude 'vako losO:bad:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Ma,bre uplasili se zato stosmo se ja i Ceca napile u kaficu pa napravile sra*e
pa dobile po njokalici pa sad svi piju mlekce..

Znamo mi zasto...jedan u dva...ili dva u jedan...moze kapucino...?
Nisam bila pijana samo sam se pravila...ja ne pijem dok Gaga vozi...:)

Tako Tomase...bas si ga ubo...mislim to volim..:)

OOOoooooooppss dobro vece sefe....:)

gde bas sad ...kad se onaj Erikin skinuo u gacerone...:) brze ga oblacite...eto sefa...:)

Poslednja izmena:
Natrag