Serbianforum kafic (samo 18+)

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
evo ovako pa si sipajte

vodka_compare.jpg

1_Absolut%20Vodka-%20quelle%20PR_0.jpg

aovo posle...
da pregradite..
20Odojek.jpg

cekajte samo racun he,he,he:evil::evil::evil:

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Dobro, ubedile ste me..daj deder i meni jedno pivo..moze Lav a moze i Lavic.....:)...bolje ide uz prasence...

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Au blackandjo bas te uvatilo

fatamorgana wacko2.

Ako si nahvato tih šarana po Rumuniji donesi da i mi probamo nešto od toga Ribolovac. Tamo velike nagrade daju za prvo mjesto, a i za najveću ribu, da se nisi slučajno opario? Ako si tolko dobar "na plovak# ima sve ribe ovde da povataš, šta ćemo mi onda?

Hoyas
LEGEND
Učlanjen(a)
06.06.2009
Poruka
21.085
Ako si nahvato tih šarana po Rumuniji donesi da i mi probamo nešto od toga Ribolovac. Tamo velike nagrade daju za prvo mjesto, a i za najveću ribu, da se nisi slučajno opario? Ako si tolko dobar "na plovak# ima sve ribe ovde da povataš, šta ćemo mi onda?

Ovo nisu Rumunske ovo su nase srpske ribice ufacene ove godine.
2a7byiw.gif

Nije nesto ali ima za baciti ne skaru ;).

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Uz pice i klopu ide i pitanje....zasto si se napiooooooo kad jos zurka nije ni pocela...:what:
Ko ne bi..dobra muzika ..dobra klopa..pice ..mene vec zveknulo medju rogove ono pivce..wacko2 jos bolje drustvance...:dance2:sta mislite da dovedemo i igracice mm?Ala bi se pilooooo

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ajde Cecilija sta nam bi sa stripera???:???:
Ja sam vec dobro popila odoh sad do toHaleta('eba me alkohol)kad se vratim neka bude zurka ...

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Ajde Cecilija sta nam bi sa stripera???:???:
Ja sam vec dobro popila odoh sad do toHaleta('eba me alkohol)kad se vratim neka bude zurka ...
Nemam pojma dok sam nasla igracicu svi otisli na pecanje...:( hajde da se skupimo nocas dok svi dodju i svrate u kafic..onda ce biti zurka..nesto onaj striper zabusava pa sam mu nasla zamenu u trbusnoj plesacici hehehe

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ma rekoh ja da on zabusava...stedi sebe sam...kao da ga nema dovoljno za sve...onoliki momak...(samo molim Boga da mi muz ne udje u kafanu dok ti velim ovo)...:???:

Natrag