Serbianforum kafic (samo 18+)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Eto i mene..da se upoznam sa pticicom...cao tweety...posluzi se necim...ja citam sastav...oglase..ma svasta nesto...pa se zadubila i izgubila...wacko2
No eto me sad tu..Blekice daj kaficu da popijem ...stigli i slatkisi i vino...pa sta ja da donesem..:dntknw:

bananasplit.jpg aaaaaaa kako vam se ovo cini...(sveze je nije od neki dan mame mi)

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Eto i mene..da se upoznam sa pticicom...cao tweety...posluzi se necim...ja citam sastav...oglase..ma svasta nesto...pa se zadubila i izgubila...wacko2
No eto me sad tu..Blekice daj kaficu da popijem ...stigli i slatkisi i vino...pa sta ja da donesem..:dntknw:

Pogledajte prilog 4828 aaaaaaa kako vam se ovo cini...(sveze je nije od neki dan mame mi)
Moze cecilija ja bas sad trazila po kuci da sta pozvrnjam...kad ono nista i nadjem breskvu i prisjedne mi...sve je nik kriv...tu mi vrijedja kafanu i nas da smo dosadni...a mi bas raja...s nama vazda ono ....frtruma(ili tako nesto):???:

Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
Dobrodosla kumo...

Izvoli prvo jedno pice
wineglassgrapevine.jpg

A onda kolaci...Samo uzivaj.......
tviti.jpg

hvala na toploj dobrodošlici...svaka čast...oduševila si me...a tek kolač...msm wow...:)

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Alo narode, možete da sedite i pričate na betonu ispred kafane! Naručujete pesme i trućate u prazno... Ovo je kafana, a ne Klub penzionera! Pije li neko nešto? Plaća li neko nešto? A ti novi žutać, okreni turu, nemoj da se stiskaš,daleko je overa semestra, skupićemo keš do tada... :D:blum3:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Moze cecilija ja bas sad trazila po kuci da sta pozvrnjam...kad ono nista i nadjem breskvu i prisjedne mi...sve je nik kriv...tu mi vrijedja kafanu i nas da smo dosadni...a mi bas raja...s nama vazda ono ....frtruma(ili tako nesto):???:

Pa dobro covek dosao kad je bas mirno tiho..eto sad ni to ne valja..pa da razmrdamo raju sta velis..?

Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184

Pogledajte prilog 4828 aaaaaaa kako vam se ovo cini...(sveze je nije od neki dan mame mi)

eeeeeej,ćao...evo ja se jedva snalazim...pa tek sad skontah da si me "poselamila"...hvala za poslasticu...ja nastavila kafu...msm za tebe...:)

Natrag