Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ovo postaje dosadno. Evo malo disco muzike.
Moze cecilija ja bas sad trazila po kuci da sta pozvrnjam...kad ono nista i nadjem breskvu i prisjedne mi...sve je nik kriv...tu mi vrijedja kafanu i nas da smo dosadni...a mi bas raja...s nama vazda ono ....frtruma(ili tako nesto):???:Eto i mene..da se upoznam sa pticicom...cao tweety...posluzi se necim...ja citam sastav...oglase..ma svasta nesto...pa se zadubila i izgubila...wacko2
No eto me sad tu..Blekice daj kaficu da popijem ...stigli i slatkisi i vino...pa sta ja da donesem..:dntknw:
Pogledajte prilog 4828 aaaaaaa kako vam se ovo cini...(sveze je nije od neki dan mame mi)
Dobrodosla kumo...
Izvoli prvo jedno pice
A onda kolaci...Samo uzivaj.......
Moze cecilija ja bas sad trazila po kuci da sta pozvrnjam...kad ono nista i nadjem breskvu i prisjedne mi...sve je nik kriv...tu mi vrijedja kafanu i nas da smo dosadni...a mi bas raja...s nama vazda ono ....frtruma(ili tako nesto):???:
Eto i mene..da se upoznam sa pticicom...cao tweety...posluzi se necim...ja citam sastav...oglase..ma svasta nesto...pa se zadubila i izgubila...wacko2
No eto me sad tu..Blekice daj kaficu da popijem ...stigli i slatkisi i vino...pa sta ja da donesem..:dntknw:
Pogledajte prilog 4828 aaaaaaa kako vam se ovo cini...(sveze je nije od neki dan mame mi)
Pa dobro covek dosao kad je bas mirno tiho..eto sad ni to ne valja..pa da razmrdamo raju sta velis..?