Serbianforum kafic (samo 18+)

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
laku noc Erika i ne daj svakome noge da ti grije posebno ovim sviracima qrca...ne valjaju oni pu pu...bolje ti samoj sa tri jorgana i dva para vunenih carapa...
Lijepo spavaj:heart:

Odoh i ja, napipao sam jednu neznu ruku u mraku.

Blago tebiiiiiiiiiii:cry:
Ja onak' u suplje tapkam u mraku...
Ajde laku noc i tebi i ne muci ljude (posebno male djevojcice poput mene:D)to nije lijepo...:D

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Nego aj sto niko od vas ne brine sto Srbija nema more,brine li ko kak'a je 'vo nova reklama na forumu?:???:

Ne znam, meni samo ovo iskače poslije ponoći, neka džukela, ne znam šta hoće.

2dcg7bc.gif

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ne znam, meni samo ovo iskače poslije ponoći, neka džukela, ne znam šta hoće.

2dcg7bc.gif

:lol:
Masala 107 godina...e svaka ti cast mora da zivis zdravim zivotom bas si mi zivahan u tim godinama...:D
I da nam pozivis jos 100 godina:D

Tvoju ruku sam napipao, idemo zajedno u mrak slatka BB.

A je l' te?
Ja ne osjetim da me bilo kakva ruka napipala...ae ti polako pa ja kad osjetim krecem za tobom u mrak:D

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
:lol:
Masala 107 godina...e svaka ti cast mora da zivis zdravim zivotom bas si mi zivahan u tim godinama...:D
I da nam pozivis jos 100 godina:D

Zahvaljujem svima. Ovima sa Foruma ne zahvaljujem jer su napisali "da mi život prođe...", evo im... q....

Ja svaki dan jedem ćevape il burek, to je tajna dugovječnosti... i, ne mislit na žene. ko to uspije može i dvije kutije duvana dnevno pofumarat, ništa mu neće bit. Može i travuljinu motat kad oće.

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Zahvaljujem svima. Ovima sa Foruma ne zahvaljujem jer su napisali "da mi život prođe...", evo im... q....

Ja svaki dan jedem ćevape il burek, to je tajna dugovječnosti... i, ne mislit na žene. ko to uspije može i dvije kutije duvana dnevno pofumarat, ništa mu neće bit. Može i travuljinu motat kad oće.

:dance:Sad si me usrecio jedem svaki dan burek i cevape i ne mislim na zene....:yahoo:
I :yea:
To je tajna za doziveti stotu doziveti stotu:yahoo:
fala ti k'o bratu:D
Znaci jos i smijem pusit' sta bilo a?:blush:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
:dance:Sad si me usrecio jedem svaki dan burek i cevape i ne mislim na zene....:yahoo:
I :yea:
To je tajna za doziveti stotu doziveti stotu:yahoo:
fala ti k'o bratu:D
Znaci jos i smijem pusit' sta bilo a?:blush:

Evo sad žvaćem zeljanicu... Ma da, puši šta oćeš, nisam ja sve naveo, važno je da se tebi svidi, a žene, to ne gledaj nikako, većeg otrova i propasti za zdravlje nema, vjeruj meni... sve mi one same pričale... kao, uvjek je otrov ona druga, treća...
Kad sam s drugom ona mi u povjerenju kaže kako je otrov ona prva... kao "ne znaš ti kakve su žene pogan"...
Pravo da ti rečem i ne znam... meni nikad nisu zla nanjele... al kažem ti... druge mi pričale. To ti je sigurno dobro što ih ne gledaš.

I svaki dan ćevapi il burek. ima ko ja 107 da doživiš.

Natrag