Serbianforum kafic (samo 18+)

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
na mene niko ne misli
i niko me ne voli
odavde
:cry::cry::cry:
sa' cu utopim tugu
u alko'ol
da' nesto duplo!

35jbfc4.gif
Izvinite, tražili ste duplo.
35jbfc4.gif

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
na mene niko ne misli
i niko me ne voli
odavde
:cry::cry::cry:
sa' cu utopim tugu
u alko'ol
da' nesto duplo!

Gagana ne roni tolke krokodilske suze ,potopices nam server ....evo ja te volem i mislim na tebe ....vidis kako sam te apdejtovala na brzaka ...:air_kiss::air_kiss::air_kiss:

------------------------------------------------------

P.s. Mene ne mora niko da voli !!!!!! Volecu se sama ! I tacka ! I svi ostali znakovi interpukcije !?.:+- /*

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Hahahahhaaa svekrvino oko xD Na moj račun piće za celu kafanu do 19:00

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Jel sam se ja to malo opio ili na forumu kasni sat?
Kod mene je sad 19 00....Nije me bilo par dana pa da nije bilo možda ono pomeranje vremena?

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Zonketa tebrisa na kom ti bre kontinentu zivis ?wacko2:???:

...da ti nije neki beli medjed pomerio sat unazad ...:???:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Nema nista od toga ...bojkotujem kafic... posle kada budes otvarao temu za biranje naj konobarice opet ces da zaboravis Ceciliju i mene ...:beee::acute:
Neka uzme tri konjobarice....Blu..dragana i ja..eto obecajem nosicu kratku suknjicu a noge su izdepilirane...:) upps zaboravih nency....da ne bude posle ovo..ono..i ona ce da se izdepilira...:)

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Cecilija ocekuj sada da forumska ekipa zatrazi ekspertizu tvoje glatkoce ...:roll:

e ja sam ti prava konjobarica ,mada bi prikladnije bilo reci konj u barici ,bas sam kompetentna za rasnosenje tocenog pica ,jedva sebe nosim da ne padnem ...wacko2

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Sad su ispravili...xD E lakše mi sad da živim kad znam da sam doprineo nešto ovom forumu :D

Natrag