Serbianforum kafic (samo 18+)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Cao drugari dragi ,ljub za sve ...Zvonketu tamonekomtrtmrt nehumanoidu ,Markosu iz Nju Nauna ,mojoj Ceciliji vulkanskoj erupciji koja samo sto nije proradila ,Cupkavici koja ceka na onoj tamo temi da se probudi konacno uz nekog muskarca ...

Volem vas puno ....jes ,ofskroz .:D

Apdejt ,ljub i za Nensiku Fensiku ...

gde si Andjo...pozdrav za tebe...:hi: pazi da te vulkan ne poprska....:D opasno je vruc :dntknw:

Tu smo....pijuckamo pivo i caskamo.....

Kazi Nency neku smesnu bree smor...wacko2

Cao Blondice i za tebe kisssssssss

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
gde si Andjo...pozdrav za tebe...:hi: pazi da te vulkan ne poprska....:D opasno je vruc :dntknw:

Cecilija okic dokic ,zvacu vatrogasnu brigadu za svaki slucaj da ti proradi uzarena lava i pocne da prska tri metra smesta iz mesta ...:D:air_kiss:

Apdejt na apdejt ...BlekendBludnice miljenice moja bona evo ti kiscina direkat u obraz i to desni ,puknem te poljupcem kao Tajson pesnajom Holifilda ...:air_kiss::air_kiss:

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Cao Cecilija...priznajte da sam vam falila(ali juceR naveceR na pamet vam pala nisam):D
Andjo ....puknem te poljupcem...ahahahahahahaha....kako je tebi veselo samo...legenda nevidjena 'ebem je ludu:)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Cecilija okic dokic ,zvacu vatrogasnu brigadu za svaki slucaj da ti proradi uzarena lava i pocne da prska tri metra smesta iz mesta ...:D:air_kiss:

Apdejt na apdejt ...BlekendBludnice miljenice moja bona evo ti kiscina direkat u obraz i to desni ,puknem te poljupcem kao Tajson pesnajom Holifilda ...:air_kiss::air_kiss:

obavezno vatrogasce...ali ne jednog nego trojicu....

Copy of vatrogasci.jpg

Naravno Blondice da si nam nedostajala...bez tebe nije isto....ljubim te ...ti si superiskaaaaaaa

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Najzad ..zavrsih sve obaveze...sad sam vasa...Pa kako ste drugarice moje.....

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
hehhe dobar ti je ovaj klip....nasmela sam se bas slatko...:D

Nista ne radimo eto...smaramo se...otvaramo pivo zubima...nema konobara nema nikog...:dntknw: iako lepo pise ne radite to ...zubima...joj kakooo je gadnooo

nikad ne otvarajte zubima pivo.jpg

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Joj, uzasss..

.Pa gde nam se opet zagubio sanker:dntknw:.....Morace neko ozbiljno da porazgovara s njim....;)

Natrag