Serbianforum kafic (samo 18+)

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
ne mogu da verujem da nisi u formi...maa sta je to par piva..par vinjaka..a ko ce biti konjobari? Ja mislim da je za taj posao idealan igortehno..i on je izdepiliran..:) a drugog predlozi ti..hajde..hajde..nemo si takva...:)

Dobra ponuda ali ja nisam navikao da radim za druge... Mozda da budem striper...

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
E ima li koga???od konobara,konobarica-nebitno...
Molim jednu kaficu i to jaku sebi da dodjem....Uje*ase me na sabahu...

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Dobra ponuda ali ja nisam navikao da radim za druge... Mozda da budem striper...

Striper.... to može jedino u dvije vrste klubova, gay i ekskluživno ženskom klubu. Ovde treba neko ko će da radi burazeru a ne da se o šipku kači. Pljuni u šake i tacnu u ruke, može i gologuz ako ti se sviđa.

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Ovako bio sam na rodjendanu i izabrao sam zamenika sefa
Igortehno
PYC prvi konobar
dragana5 prva konobarica
a rekontra ce biti ispred ulaza da docekuje goste
Treba nam jos 1 konobarica,1 kelner,2 gorile,meni,I gosti ajmo prvo kelneri ko se javlja

Posto sam ja zamjenika sefa ili sta vec, danas citav dan pice na moj racun...

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Striper.... to može jedino u dvije vrste klubova, gay i ekskluživno ženskom klubu. Ovde treba neko ko će da radi burazeru a ne da se o šipku kači. Pljuni u šake i tacnu u ruke, može i gologuz ako ti se sviđa.

Ne, tacna, ne pratis li ti desavanja ili nisi u toku...
Ali posle radog vremena bih mogao da se skidam probranom zenskom drustvu... kao neka vrsta hobija...

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
E ima li koga???od konobara,konobarica-nebitno...
Molim jednu kaficu i to jaku sebi da dodjem....Uje*ase me na sabahu...

Evo mala Fatalni Baščaršijski ćevap i kafica za tebe, kad odeš u Beograd da ne misle da smo te ovde na prisilnoj dijeti držali.

2chu829.jpg

Igore, mudro zboriš, ponuda se prihvata što se pića tiče. Što se skidanja tiče skidaj se kad si baš navalio, vjerujem da žene neće imati ništa protiv.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ovo jutro nešto slabo ili je ovak ostalno ja sam prvi put svratiuo, rekoh da popijem kafu, ispričam neki vic ali neka hvala... kad vidim kakva je ekipa :-|

:)

Poslednja izmena od urednika:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Šta ti se obesilo ovo jaje i neću jaje sa oko, donesi bez oka

Mlada damo mož da ga dobijete kako god hoćete, na oko, uvo il na neko treće mjesto. Nama je najvažnije da budete srećni i zadovoljni, da vam izmamimo osmjeh i happy face. Ako ne želite jaja ima i drugo.

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Evo mala Fatalni Baščaršijski ćevap i kafica za tebe, kad odeš u Beograd da ne misle da smo te ovde na prisilnoj dijeti držali.

2chu829.jpg

Igore, mudro zboriš, ponuda se prihvata što se pića tiče. Što se skidanja tiče skidaj se kad si baš navalio, vjerujem da žene neće imati ništa protiv.

E hvala ti moj Rusu...mLogo si ljubazan...:Dnista da tebe ne bi...slabi ovi konobari...:vorred:
Igore ja te sad i ne vidim jos nisam dosla sebi ali a se ja razbudim moze skidanje moze...:roll:

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665

Pa ja to zbog biznisa da navucem musterije... i kao slag na torti na kraju se malo skidam, a ko zna mozda se koja od njih i omrsi... sve zbog posla...

Natrag