- Učlanjen(a)
- 03.01.2012
- Poruka
- 4.259
Hehe...ipak kasnisDobro bili smo brži od _NightWolfa_![]()
Kod:
Pink Western
Pink Classic
Pink Style
Pink Grand 1
Pink Erotic 1
Pink Erotic 2
Pink Erotic 3
Pink Erotic 4

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hehe...ipak kasnisDobro bili smo brži od _NightWolfa_![]()
Pink Western
Pink Classic
Pink Style
Pink Grand 1
Pink Erotic 1
Pink Erotic 2
Pink Erotic 3
Pink Erotic 4
#EXTINF:-1 tvg-shift=1"Bein Sports 8" tvg-name="Bein Sports 8" tvg-logo="Bein Sports 8 HD",Bein Sports 8 HD
#EXTINF:-1 tvg-shift=1"Bein Sports 9" tvg-name="Bein Sports 9" tvg-logo="Bein Sports 9 HD",Bein Sports 9 HD
To nije strim od kanala, to je EPG/programska sema (pregledaj prvu stranicu ove teme i bice ti sve jasno) koju koristis u nekom playeru ako imas navedeni kanal da gledasJe li ovo stream od Arene 5 ili...Može li se ubacit u notepad kao m3u format?
Ima li neko da pošalje neku listu domaćih kanala u m3u formatu? Vidim, pominjete Pinkove, Arene 5 itd, može li se to gledat, imam XBMC 12.2 Frodo i instaliran simple PVR client. Pomoć.
Ponekad za neki kanal ne bude objavljena programska sema na sajtu, pa ga tad ne bude ni u ovom nasem epg.Da li neko moze da mi kaze zasto po ovakvoj postavci vuce epg
a po ovakvoj neKod:#EXTINF:-1 tvg-shift=1"Bein Sports 8" tvg-name="Bein Sports 8" tvg-logo="Bein Sports 8 HD",Bein Sports 8 HD
buduci da je koliko ja vidim razlika samo u broju, gore 8, dole 9...Kod:#EXTINF:-1 tvg-shift=1"Bein Sports 9" tvg-name="Bein Sports 9" tvg-logo="Bein Sports 9 HD",Bein Sports 9 HD
Hvala unapred
Ja mislim da nema razlike u programskoj semi izmedju hd i sd kanala.jel to za xbmc goran995? mene interesuje jel postoji razlika u programskoj semi izmedju bein sports hd kanala i obicnih? vidim na njihovom sajtu ima samo za hd kanale epg http://www.en.beinsports.net/tv-guide
Da za xbmc jejel to za xbmc goran995? mene interesuje jel postoji razlika u programskoj semi izmedju bein sports hd kanala i obicnih? vidim na njihovom sajtu ima samo za hd kanale epg http://www.en.beinsports.net/tv-guide
EDIT: PROBLEM RESEN, TAG MI JE Bein_Sports_9, znaci umesto razmaka donja crta kako mi je @nightwolf rekao i super radiPonekad za neki kanal ne bude objavljena programska sema na sajtu, pa ga tad ne bude ni u ovom nasem epg.
/quote]