- Učlanjen(a)
- 31.07.2014
- Poruka
- 75
Tivimate podrazumijeva link u formi:
http://server ort/xmltv.php?username=x&password=y
Kako SF EPG nije u tom formatu ne mozete ga ni ucitati.
Jedino rijesenje je da @losmij digne neki lokalni xc panel pa da taj link mozete koristiti kao eksterni izvor. Inace ste osudjeni na epg fajl koji je u sastavu liste koju gledate.
Tivimate moze da unese sekundarni EPG link koji ne mora da bude u formi koju ti citiras i koja je u osnovi tacna. Ja imam listu koju mi je provajder poslao uglavnom USA, UK and Canada (poseban link za listu i EPG) i koja super radi. Na sajtu M3U4U istu listu mogu da editujem i dodam TVG ids koji nisu u mojoj listi (vec sa njihovim kodovima). Problem je sto oni nemaju bas puno odovrenih TVG-id za Ex-Yu kanale.
Rade u TiViMate i EPG linkovi koji nisu u tom formatu. Ja npr. hostujem svoj EPG na Google Drive, napravio direct download link i radi. Takođe sam pre koristio i RedDevil EPG kao i TVViet EPG linkove ali one bez username/password. Doduše mislim da i meni nije radio SF EPG kad sam probao. Ne znam zašto.
Kako si to uradio? Moze li neko uputsvo ili tvoj file ako nije tajna?
Radi Serb.EPG u tivimate.Ne za sve liste ali radi.Zavisi kako su ti upisana imena kanala.
Ja imam 1GB konekciu i da skinem SF.epg treba skoro minut, fajl je zipovan i ima 140MB a kad se raspakuje velicina je preko 700 MB. Za uporedjenje moj provajder za svoj detaljan EPG od 1500 kanala salje unkompresovan xml fajl od 8MB. Sem ako ga ne koristis na Big Blue super kompjuteru, reako bih ne bas koristan cak i da radi.