Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Za vecinu kanala ti je dobar serbianforum epg. Ako ti treba MaxCro Select, twobrotherss ima dobar EPG za te kanale. Kljuki na predhodnu stranicu stavio link za twobrotherss epg.Jel znate koji je source za MaxCro select kanale ? Kratko vreme sam imao neku listu gde je bilo EPG-a, što znači da postoji.
Jel znate koji je source za MaxCro select kanale ? Kratko vreme sam imao neku listu gde je bilo EPG-a, što znači da postoji.
I ja sam probao taj link i nista.KiddaC(sa jednog drugog foruma) kaže da je ovo veoma stari link i da u njemu nema ničeg?
Ima li novijeg?
U OTT playeru imas dvije mogucnosti za ubacivanje epg, jedna je u Provider settings, tamo mozes staviti epg vezan za doticnu listu (ono sto je @boki71 pricao) ili mozes pod EPG settings staviti do 6 epg linkova koji su onda zajednicki za sve liste ili portale koje koristis u doticnom programu.Instalirao sam OTT player. Kako da ubacim EPG.
Uh, hvala na odgovoru,mada nista nisam razumeo. Kako da dodjem do tih EPG linkova.U OTT playeru imas dvije mogucnosti za ubacivanje epg, jedna je u Provider settings, tamo mozes staviti epg vezan za doticnu listu (ono sto je @boki71 pricao) ili mozes pod EPG settings staviti do 6 epg linkova koji su onda zajednicki za sve liste ili portale koje koristis u doticnom programu.