SerbianForum EPG za XBMC

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
LEGEND
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.431
Pravi mi problem adresa /epgs.xml.gz, nikako da mi ucita epg. Potrebna je za dinamicni epg, a naravno ona druga /epg.xml.gz radi bez problema.

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Pravi mi problem adresa /epgs.xml.gz, nikako da mi ucita epg. Potrebna je za dinamicni epg, a naravno ona druga /epg.xml.gz radi bez problema.

hihihi.....nocni slatko me nasmeja sa ovim klipom....:beee:

rado brate ovo super...ucitava lepo.....

GbCUQop.png

0PTgjEG.png

2w1Ux2T.png

VbQU1zx.png

LEGEND
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.431
hihihi.....nocni slatko me nasmeja sa ovim klipom....:beee:

rado brate ovo super...ucitava lepo.....

GbCUQop.png

0PTgjEG.png

2w1Ux2T.png

VbQU1zx.png
Nije da ne radi epg, zeza me negde ucitava negde ne.
/epg.xml.gz:
epg1.png

Sad ovaj drugi /epgs.xml.gz:
epg.png

Slikano za par minuta razlike, a kao da su mu pomesane brzine :).

Učlanjen(a)
30.01.2012
Poruka
58
na prvoj stranici našao sam ovo:

Kod Sky paketa i Engleskih kanala i Skandinavskih potrebno je umesto pomenutog tvg-id= da vam bude tvg-shift=1 a zatim u navodnicima ime kanala.....

Ja sam za NBC SN stavio tvg-shift=6
ali nije tačno...jel bi trebao 9 ili je to zapravo evropska verzija američkog kanala...

Ako se ne varam Skandinavci imaju CET isto kao i mi jedino Finska ima isto ko Moskva, znači -1

Jel za tvg-shift treba upisati brojku, da bise zapravo dobio CET ... Englezima i Amerikancima treba dodati +brojku a Rusima, Japanu, Avstraliji - brojku...

Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.259
na prvoj stranici našao sam ovo:

Kod Sky paketa i Engleskih kanala i Skandinavskih potrebno je umesto pomenutog tvg-id= da vam bude tvg-shift=1 a zatim u navodnicima ime kanala.....

Ja sam za NBC SN stavio tvg-shift=6
ali nije tačno...jel bi trebao 9 ili je to zapravo evropska verzija američkog kanala...

Ako se ne varam Skandinavci imaju CET isto kao i mi jedino Finska ima isto ko Moskva, znači -1

Jel za tvg-shift treba upisati brojku, da bise zapravo dobio CET ... Englezima i Amerikancima treba dodati +brojku a Rusima, Japanu, Avstraliji - brojku...
Za sve americke kanale tvg-shift=+2 sem TSN Sport kanala za koje je +6. Znaci za NBC Sport Network je +2. Sto se tice skandinavaca,ne treba tvg-shift,jer to sto je napisano u vezi njih je greska.

Učlanjen(a)
28.11.2012
Poruka
2
Izgleda da sam jedini koji nije mogao da instalira ni pvr ??? pise mi dependencies not met ... o_O

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag