Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
To pitaj BokijaPravi mi problem adresa /epgs.xml.gz, nikako da mi ucita epg. Potrebna je za dinamicni epg, a naravno ona druga /epg.xml.gz radi bez problema.
Pravi mi problem adresa /epgs.xml.gz, nikako da mi ucita epg. Potrebna je za dinamicni epg, a naravno ona druga /epg.xml.gz radi bez problema.
Nije da ne radi epg, zeza me negde ucitava negde ne.hihihi.....nocni slatko me nasmeja sa ovim klipom....
rado brate ovo super...ucitava lepo.....
Za sve americke kanale tvg-shift=+2 sem TSN Sport kanala za koje je +6. Znaci za NBC Sport Network je +2. Sto se tice skandinavaca,ne treba tvg-shift,jer to sto je napisano u vezi njih je greska.na prvoj stranici našao sam ovo:
Kod Sky paketa i Engleskih kanala i Skandinavskih potrebno je umesto pomenutog tvg-id= da vam bude tvg-shift=1 a zatim u navodnicima ime kanala.....
Ja sam za NBC SN stavio tvg-shift=6
ali nije tačno...jel bi trebao 9 ili je to zapravo evropska verzija američkog kanala...
Ako se ne varam Skandinavci imaju CET isto kao i mi jedino Finska ima isto ko Moskva, znači -1
Jel za tvg-shift treba upisati brojku, da bise zapravo dobio CET ... Englezima i Amerikancima treba dodati +brojku a Rusima, Japanu, Avstraliji - brojku...
Sto da instaliras nesto sto je vec ubaceno u XBMC/KODI? Samo ga je potrebno ukljuciti/enable medju pvr addonima.Izgleda da sam jedini koji nije mogao da instalira ni pvr ??? pise mi dependencies not met ...
Ma nisam mogao da nadjem pvr clients u addons,pa sam reinstalirao i sad hoceSto da instaliras nesto sto je vec ubaceno u XBMC/KODI? Samo ga je potrebno ukljuciti/enable medju pvr addonima.