Šta je novo?

Senseo u kvaru ?

  • Začetnik teme brankoxp
  • Datum pokretanja
B

brankoxp

Član
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
3
Zdravo drustvo...
Imam jedan problem sa mojom Senseo kafe masinom od Philips-a. Pre nekoliko dana se prvi put pojavio fenomen nakon sto je voda provrila a ja stisnuo taster sa dve soljice (sasvim desno) pocela je da curi kafa. Obicno mi solja bude puna. Ovaj put se napunila do pola i prestala da curi a na srednjem tasteru se ugasila crvena lampica. Ja sam ponovo ukljucio, voda provrila i isti slucaj samo do pola i onda se ugasi. To je islo tako nekoliko dana a sad se lampica ugasi vec u toku zagrejavanja vode. Znaci ni nedodje do onog trenutka da voda prokuva i da srednji taster iz zmiganja predje u konstantno svetlenje LED-a nego se nakon ukljucivanja prosto iskljuci masina kao da sam izvukao utikac. Ja sam nazvao Philips-ov servis i rekli su mi da je moram poslati kod njih u servis. Automat je jos pod garancijom, samo je problem u tome da nemogu da nadjem fiskalni racun gde pise gde i kada sam je kupio.
Imali neko iskustvo sa tim problemom i dali je moguce sam otkloniti tu gresku ? Sto se tice mene i moje sposobnosti sa elektronikom nije nikakav problem znaci pod instrukcijom za mene ne predstavlja nikakav problem aparat rastaviti i neke delovi zameniti.
Zahvaljujem se unapred na pomoci i nadam se da je neko od vas vec imao isti problem i da ga je resio na jednostavan nacin.
Potdrav Branko
 
ilijaaa2013

ilijaaa2013

Učlanjen(a)
22.04.2013
Poruka
728
Verovatno masina treba ciscenje vecinom krntije prorade kad ih udaris i pocne radit kako treba :)
 
Top