Seks za početnike

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Seks za početnike

Poljubac

Ako ženu uporedimo sa gvozdenim vratima, onda će poljubac biti ta „reč“ koja će gvozdena vrata otvoriti. Savet – što manje monotonije, što manje pljuvačke i što više kreativnosti.

Erogene zone

Koža je najveća erogena zona, tako da na kom god se njenom delu zaustavite – nećete pogrešiti. Koristite ruke, prste, usne, zube, jezik, celo telo da biste nju i njeno telo pripremili za orgazam koji će pamtiti. Uši, vrat, usne, grudi, stomak… igrajte se do mile volje.

Predigra

Ispitivanje njenih erogenih zona već je velikim delom zalaženje na teritoriju predigre. Savet – njoj za orgazam treba mnogo više nego vama. Iskoristite prednost predigre tako da kada počnete sa čistim seksom oboje budete ravnopravni po nivou uzbuđenosti. Najosetljivije zone (grudi i vaginu) ostavite za kraj.

Seks

Dobar seks je onaj nakon kog su svi zadovoljni. Vi ćete u svakom slučaju to biti, ali da biste se pokazali kao dobar ljubavnik, neophodno je i nju da uverite u isto. Tokom seksa pratite „rad“ njenog tela, njene reakcije.. Ženama često bude dosadno, tako da je poželjno da malo začinite vaš seks. Menjajte ritam, poze, izdržite što duže… Svaki trud se ceni.

Bonus saveti

Kod oralnog seksa joj ne gurajte glavu na penis – ne voli. Mogli biste ostati bez bilo kakvog seksa. Dalje, budite nežni, ne nabadajte kao ludi. Obavezno izujte čarape. Kao što smo već rekli – koža je najveća erogena zona. Kad smo već kod kože – obrij se! Brada grebe, a to osim kod sado-mazo igrica, nije nimalo erotično. Kada svršiš nemoj odmah da se okreneš na stranu i zaspeš. Žene posle seksa vole maženje… Izdrži makar pet minuta.

Izvor: Muški magazin

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Dobro je ovo objaviti ... I u pravi cas reklo bi se ... Opet su neki trinestogodisnjaci poceli da se krecu ovuda ... Pametan potez, Re :yea:

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Posle zuljeva na rukama malo zuljevi i na mozgu. Neka se edukuju kada nemaju taj predmet u skoli.Mislim da bi trebali da osmim razredima ubace pored Domacinstva i Seksualno obrazovanje. Mnogo su bre ...........da kazem needukovani u svakom smislu.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Posle zuljeva na rukama malo zuljevi i na mozgu. Neka se edukuju kada nemaju taj predmet u skoli.Mislim da bi trebali da osmim razredima ubace pored Domacinstva i Seksualno obrazovanje. Mnogo su bre ...........da kazem needukovani u svakom smislu.
Slažem se, samo što u 8. razredu sve više ima trudnih devojčica, napredne su to generacije! U tim godinama hormoni rade u tri smene! Još ranije im treba približiti temu seksa i posledice, možda još u 5.!

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Slažem se, samo što u 8. razredu sve više ima trudnih devojčica, napredne su to generacije!

Ili bolesne? Koliko je normalna pojava da devojcica od 13 godina zatrudni?

U tim godinama hormoni rade u tri smene! Još ranije im treba približiti temu seksa i posledice, možda još u 5.!

A mozda i od pocetka skolovanja ... Sto vise nauce vise ce znati ... Nazalost, takva vremena dolaze ....

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Pa šta ja znam. Seksualno obrazovanje bi trebalo u nekom vidu ubaciti u plan i program završnih razreda osnovne i u srednje škole ali očekivati da se deca podučavaju tehnikama usavršavanja ljubavničkih veština je ipak malo previše. Kao i sa svakim predmetom, ko ima volje da uči malo mu je ono što je nastavnim planovima predviđeno, a ko nema, džaba mu sve. Seksualno obrazovanje trebalo bi prvenstveno da decu podučava kako da izbegnu neželjene trudnoće ili da se zaštite od polnih bolesti. Objasniti možda bitne razlike u seksualnosti žene i muškarca, dosta je toga što bi bilo i praktično i korisno mladom pokolenju. Mislim ipak da škola uspešnog vođenja ljubavi ne bi bio primaran cilj takvog pedmeta.

Forumi su zgodno mesto gde se takva materija može prezentovati i ovaj forum "Sex - Ljubav - Romantika" je idealno mesto gde mladi mogu da saznaju nešto novo, vođeni znanjem, iskustvom i osećajem za bitno naših vrednih forumaša, Crvendaća i u poslednje vreme Rekontre, koji se istinski trude da ovaj deo SF-a ostane na imperijalnoj visini i da se distancira od prizemnih i neozbiljnih postova punih vulgarnosti i patosa, bez mere i ukusa, kojih je u poslednje vreme sve više. Ovaj deo bi trebao da ostane zabranjena zona za spamere svih vrsta koji ga okupiraju poslednjih mesec ili dva. "Sex - Ljubav - Romantika" ima svoju prepoznatljivu fizionomiju i po formi i po suštini. Od pre nekog vremena pojavio se i Zjovan29 koji daje svoj doprinos. Crvendać koja je ovde uložila najviše truda i vremena s pravom reaguje na sve pokušaje degradacije putem spama kojima je ovaj forum izložen i to je potpuno razumljivo.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Rekontra to je stivo za osmake, ipak je to malo preuranjeno ubaciti takvu tematiku medju petake. Mada tu je i donekle i greska roditelja sto se ne trude da edukuju svoju decu. Svi se izvlace sa onom forom ni mene niko nije naucio, pa sramota me je da ja to svome detetu pricam, a da pregrme sve to i pomognu deci ne bi klinke od 13 godina ostajale trudne i smanjio bi se broj abortusa medju maloletnicima. Ne znam ovo je neko moje misljenje o svemu tome.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Rekontra to je stivo za osmake, ipak je to malo preuranjeno ubaciti takvu tematiku medju petake. Mada tu je i donekle i greska roditelja sto se ne trude da edukuju svoju decu. Svi se izvlace sa onom forom ni mene niko nije naucio, pa sramota me je da ja to svome detetu pricam, a da pregrme sve to i pomognu deci ne bi klinke od 13 godina ostajale trudne i smanjio bi se broj abortusa medju maloletnicima. Ne znam ovo je neko moje misljenje o svemu tome.
Nemam pojma, sećam se da smo u osmom razredu imali jedan čas iz biologije na tu temu, samo jedan! Bile su slike muškog i ženskog polnog organa u udžbeniku, i nastavniku kao da je bilo pomalo neprijatno da pričamo o tome, rekao je taman toliko koliko smo u tom uzrastu i sami znali. Znači čisto informativno, to vam je to i kraj, a svi smo očekivali mnogo više, sve je to itekako interesovalo. To je bio početak 90-ih godina, nije bilo interneta, "stručne literature", nešto malo emisija o tome. Sve se svodilo na-istražuj sam, pa šta uradiš...

Učlanjen(a)
17.07.2010
Poruka
508
što manje pljuvačke
2funny.gif

Natrag