Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Seks u krevetu? DOSADNO! Ovo su mesta koja treba da isprobate!

  • Začetnik teme **stela**
  • Datum pokretanja
**stela**

**stela**

#1
Malo začinite svoj odnos s partnerom!

seks_u_krevetu_dosadno_ovo_su_mesta_koja_treba_da_isprobate_578667147.jpg&size=article_large


Ne podcenjujemo moć seksa u udobnom krevetu i čistoj posteljini, ali svakako nije mesto gde želimo ceo život, svaki dan da vodimo ljubav sa voljenom osobom! Unesite malo zabave u svoj ljubavni život i predložite svojoj boljoj polovini sledeća mesta koja će vam dati onu potrebnu dozu uzbuđenja.

Stolica
Možda će vam na početku biti malo neprijatno i malo je komplikovano dok se namestite, ali kada jednom uspete, shvatićete zašto je seks na stolici mnogo bolji od seksa u krevetu!

Kada ili tuš
Ovo je svakako mesto na kojemu ste uvek bez odeće. Pa zašto onda ne biti bez odeće s drugom osobom? U zavisnosti od toga kakvu kadu ili tuš imate, bićete limitirani po pitanju poza, ali svakako ćete uživati u osećaju.

Pod
Slično kao krevet, ali ipak nešto novo što će zapaliti strast među vama.

Kuhinjski sto
Ne planirajte seks na stolu, to se jednostavno mora desiti spontano. Pobacajte sve što stoji na njemu i uživajte u trenutku.

Auto
Ako nemate garažu, pronađite skriveno mesto na kojem vas niko ne može videti ni uznemiravati i započnite igru. Možda je ovo malo tinejdžerski, ali je svakako uzbudljivo.

Od prozora do vrata
Zaboravite na dosadan seks na jednom određenom mestu. Igrajte se i mienjajte prostorije, atmosferu i poze do iznemoglosti.

Tavan
Ove su prostorije uvek jezive i mračne što dovodi do stvaranja posebnog uzbuđenja.

Mašina za veš
Mašina za veš koja ne radi i nije poseban izazov. Osećaj je jednak kao da vodite ljubav na bilo kojoj drugoj metalnoj površini. Ali ako je uključena, igra potpuno menja pravila.


izvor(cosmopolitan)


 
M

macko12

#2
Kancelarijski sto najbolje iskustvo, visina stola pasuje i kada zena lezi na stolu Onda je super
 

Top