Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

SEKS: Bez ustručavanja, molim!

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
Moderator
#1
SEKS: Bez ustručavanja, molim!

Dokazano je da seks utiče na rad mozga i lučenje hormona sreće i zadovoljstva, ali samo ako se radi o strastvenom odnosu bez ustručavanja

seks-erotika-ljubav-15_620x07271db069ada4864.jpg


Dokazano je da seks utiče na rad mozga i lučenje hormona sreće i zadovoljstva, ali samo ako se radi o strastvenom odnosu bez ustručavanja. Poznato je takođe da seks može da bude kvalitetan, samo ako oba partnera potpuno uživaju u njemu. Vođenje ljubavi, u stvari, predstavlja trenutke (ili sate) strasti kada se prepuštate emocijama i kada mnoge "maske" padaju, jer cilj je da uživate i vi i partner.

U tim trenucima, ako ste žena, zaista ne bi trebalo da obraćate pažnju na to kako izgledate, da li vam je kosa ofarbana, a noge sveže izdepilirane. Ukoliko ste muškarac, nemojte da razmišljate o tome da li vam je stomak veliki ili kosa predugačka, jer vaša partnerka u trenucima uživanja s vama na to neće obraćati pažnju.

Zbog različitih želja i potreba, komunikacija između vas dvoje takođe je veoma važna. Zato slobodno usmerite partnera, odnosno partnerku, na "pravi put" ili mu dajte do znanja koju pozu najviše volite. Ako se posle seksa osećate opušteno i na usnama vam titra osmeh koji ne možete da skinete, ako ste prijatno umorni i iscrpljeni, znači da ste srećnik ili srećnica koja ima super seks.

(Novosti)
 

Top